Hujung Minggu Di Silka Johor Bahru

Monday, June 24, 2013

Hujung Minggu Di Silka Johor Bahru



Hujung minggu yang lepas, sempena Hari Bapa, kami telah menginap satu malam di Silka Hotel Johor Bahru. Sekali sekala ambil angin luar sambil meluangkan masa riadah bersama keluarga. Aktiviti yang paling disukai Sofea ialah berenang. Firdaus, anak saudara Suami Mia pun ikut juga.

Jom kita tengok...
















Alhamdulilah.... aktiviti riadah sekeluarga yang menyihatkan. "Selamat Hari Bapa untuk Suami Mia... Luv u..."

mood happy hour with family....

posted from Bloggeroid

35 comments:

  1. wah.. bes2 dapat berenang, hepi jer sofea tu.. dah lame gak paly tak kuar riadah ngan kluarga

    ReplyDelete
  2. eh Silka? dekat sangat dengan rumah ros. sebelah taman tu je kak mia. taman saujana.

    ReplyDelete
  3. seronoknye dapat berkumpul gn family, rendu mreka di kmpung

    ReplyDelete
    Replies
    1. tandanya... kena cepat2 balik kampung tu...

      Delete
  4. wah sofea ni mmg pantang jumpa air ye...hehe apa2 pun selamat hari bapa kepada bro kita tu....

    ReplyDelete
  5. wah. dah dekat sangat dengan rumah mama nih.. apa-apa pun kita enjoyy!!..

    ReplyDelete
  6. akak,bgtaw la price bilik.nanti snng nak p sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia booking dengan agoda.com ambik deluxe king (room only) rm 124.43.

      Delete
  7. wah kak mia...best dapat beriadah bersama family kan..teringin nanti nak pergi water world kat nusa bestari johor kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah rohaida... kak mia pula baru bawa sofea satu kali kat nusa bestari tu...

      Delete
  8. bestnya kak mia.......my daughter mmg suka sgt kalau dapat mandi kat pool

    ReplyDelete
  9. salam, happy family. seronok tengok gelagat anak-anak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... damia.. yuppp memang menghiburkan...

      Delete
  10. tak pernah dengar pulak hotel silka kat JB ni kat belah mana tu ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. momoy pun sama. baru nak tanya sis mia ni =)
      area mana sis?

      Delete
    2. betul2 depan tesco. sebelah kanan highway jb-pasir gudang. rupanya macam apartment tu..

      Delete
  11. Replies
    1. haah.. cuti2 malaysia dekat dengan rumah.....

      Delete
  12. assalamualaikum mia...wah seronoknya dpt mandi kolam...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumuussalam mama.... boleh kurus skit mia lepas ni... hehehe..

      Delete
  13. Bestnya malam-malam pun boleh berendam

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenang je... tak ramai yang swimming malam2

      Delete
  14. Tak sabar nak sambut hari bapa tahun depan.. Hehe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017