Jenis Keypad Samsung Galaxy S Advance

Monday, June 3, 2013

Jenis Keypad Samsung Galaxy S Advance

Ada 4 jenis keypad versi potrait untuk handphone Samsung Galaxy S Advance iaitu Qwerty keypad, 3 x 4 keypad, handwriting box 1 dan handwriting box 2.










Mia guna keypad yang jenis pertama sahaja. Jenis-jenis keypad lain belum pernah guna lagi. Rasa macam pelik je nak guna..

tiba-tiba terajin nak godek-godek handphone ini..



posted from Bloggeroid

40 comments:

  1. Tapi kan, yang handwriting box tu payah la kak. baik toksah guna. kalau Galaxy Note takpe lagi :)

    ReplyDelete
  2. salam pagi sis mia.wah bagus info ni.tapi better no 1 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam alea.... memang kak mia pun guna no 1..

      Delete
  3. kalau malas nak taip guna voice type. samsung support bahasa melayu.. :) senang juga tetapi kena guna bahasa stanndard la, heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuba guna lagi kalau voice input tu... belum menjadi keperluan lagi... sop..

      Delete
  4. huhuhu...tak pnah rase g tpon2 camni...so tak bape tau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya krole... tak lama lagi ada lah tu..

      Delete
  5. yup, jenis pertama tu paling simple & selesa apply.. yg lain2 ada masa x brapa best apply, huh..

    *hset s adv. ni kira ok laa sbb ada fungsi video call ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. no 1 yang terbaik. sebab tu kak mia suka handphone ni... ;) macam2 ada caliph.

      Delete
  6. acik pon yg pertama saje :) yg lain..say no

    ReplyDelete
  7. yeahh . Yang first lagi better sys . Yang lain nmpak susah bebenorr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp. agaknya kalau nak menaip tu, akan mengambil masa yang lama kan..

      Delete
  8. kalo potrait, mgkn paly gune yg no 2 tuu..

    ReplyDelete
  9. touch screen...cik nor tak guna lagi..hihik

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...seronoknya mcm2 dah tahukan...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah seronok...

      Delete
  11. akak guna BB...torch screen ada keypad pun ada....senang dua-dua...

    ReplyDelete
  12. banyaknya keypad.... tak tahu la pulak. maklumlah pakai nokia je. hehe

    ReplyDelete
  13. Yang pertama tu lebih mudah digunakan.. Buat apa susah-susahkan diri kan Mia. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. ambik yang ringkas dan mudah aje lah..

      Delete
  14. alamak yg handwriting punya tu mcm pelik dan janggal....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau nak cuba pun... apa salahnya timi..

      Delete
  15. guna keypad yg biasa je...tak pernah belek hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017