Karya Seni Sofea

Saturday, June 15, 2013

Karya Seni Sofea

Wah... Sejak dapat krayon baru, percuma dari Marry Brown tempohari, mulalah Sofea menunjukkan bakat karya seni di atas kertas A4.

Jom tengok...










Mana tahu suatu hari, Sofea ada bakat melukis di kemudian hari....

sibuk suruh Mia update ke dalam blog...

posted from Bloggeroid

38 comments:

  1. Wah sungguh berseni abstrak karya sofea nie.

    ReplyDelete
  2. hehhehe semangat nak bekrya itu yang kita mahukan :)

    ReplyDelete
  3. memang sangat berseni kak mia.. lukisan bercorak asbtrak.. :D

    ReplyDelete
  4. hehe..hbslah umh dgn crayon..klu kt kertas jea conteng xpelah sekali dkt dindng juga..sabar jealah kan..hehe..xpe tunjuk bakat dr kecik bgslah tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni, sofea tak conteng dinding rumah lagi..

      Delete
  5. Sentuhan kreatif Sofea.. Besar sok2 jadi artis lukis2.. =)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. memang pun. rumah ni pun dia nak color pink. aduiii pening kepala kak mia...

      Delete
  7. hanya yang berjiwa seni sahaja mampu untuk mentafsirkannya..syabas sofea..mana tau suatu saat nanti kamu jadi famous melalui lukisan.. :)

    ReplyDelete
  8. kalau di frame kan cantik juga tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak frame kan.. simpan je dalam beg dia.

      Delete
  9. pandainya dia mengaler. colorful betul =)

    ReplyDelete
  10. hehe colorful betul..xpe² practice sekarang..nt besar dh terror melukis...^_^

    ReplyDelete
  11. anak akak pun suka colour nie....sama ler...

    ReplyDelete
  12. cantik... boleh diperbaiki lagi semoga lebih berhasil di masa depan. Sama macam anak2 aye, 1 bulan 1 rim kertas A4.

    ReplyDelete
  13. crayon ne kalau kena cikgunya ngajar..mmg lawa kak...eca pun terpengaruh da kaler2 guna krayon sebab kt tmpt kerja dorg da ajar melukis & mewarna guna krayon

    ReplyDelete
  14. Langkah awal utk berkarya. Kena rajin asah bakat dan minat Sofea..

    ReplyDelete
  15. Hehe...mengasah bakat nampaknya Sofea tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... katanya nak kalau nak beli. 2 singgit..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017