Kisah Suami Yang Tertekan

Friday, June 21, 2013

Kisah Suami Yang Tertekan

Kelakar juga ni... Sekadar lawak santai di petang jumaat ini. Mia kongsikan di blog ini.




ISTERI: Kenapa abg call?

SUAMI: Abg tertekan.

ISTERI: Abg ok? Abg ada masalah apa? Citer la kat saya...

SUAMI: ?? Saya tertekan je... mana ada masalah apa apa...

ISTERI: Kalau abg ada masalah cerita la....

SUAMI: Masalah apa nye.. abg ok je... abg cuma tertekan je...

ISTERI: Ye la... kalau abg tertekan.. abg kena cerita kat saya...

SUAMI: Tertekan pun kena cerita ke?

(Suami cuba menerangkan yang dia tertekan handset lalu ter-call isterinya)

sumber : emel

Ayo... Ta.. Ta... Yo.. Hihihihi....

posted from Bloggeroid

41 comments:

  1. haha...nk gelak2 :) tertekan handset rupenyerrr...

    ReplyDelete
  2. suami tertekan, ister sibukk.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Sakit nih! Kalau sakit...mari buat rawatan klinik percuma ni...

    http://relakssminda.blogspot.com/2013/06/klinik-rawatan-percuma-untuk-anda.html

    ReplyDelete
  4. Kahkahkah! Lawak2.. Si isteri pulak terover prihatin.. Kekekekeke..:)

    ReplyDelete
  5. haha salah faham yang dasyat...hukhuk :P

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. saya pulak tertekan baca ni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk.. baca pun boleh tertekan ke boni...

      Delete
  7. hahaha... mula2 baca pun tertekan tu ingatkan pressure rupenye....

    ReplyDelete
  8. lol...ini bebetul TERTEKAN kihkihkih

    ReplyDelete
  9. Alahai suami...beria2 si isteri nk tolong suaminya yg 'tertekan' tu..lol

    ReplyDelete
  10. Hehehe...senyum saya baca..tapi memang penah jadi kat saya tp dengan kawan la..

    ReplyDelete
  11. hahahahaha.... seb bek dh pagi sepi'ie... nak tergelak besar pown, cover gak lagi. Gelaklah besar kat tulisan je...Mmg tertekan sungguhlah tu... haha. Lawak giler...

    ReplyDelete
  12. haha.... si suami tu nak bermanja ngan isteri dia...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017