image Pengumuman Pemenang Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com - Mia Liana

Sunday, June 30, 2013

# Segmen Bloglist

Pengumuman Pemenang Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Alhamdulillah, semalam Mia telah selesai membelek-belek semua 67 blog peserta Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com yang telah pun berlangsung selama 12 jam pada 23 Jun 2013. 

Senarai peserta segmen ada di SINI. Sukar betul Mia ingin buat keputusan. Mia telah memilih 18 blog yang bakal menyerikan bloglist Mia bagi bulan Julai dan Ogos 2013. Rajin-rajinlah update blog selepas ini ya...

Dengan ini, Mia ingin mengumumkan pemenang-pemenangnya ialah :-
  1. http://www.erazfadli.com/2013/06/segmem-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  2. http://www.bicaramakdara.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  3. http://rossacalla.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  4. http://www.kisahemasputih.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  5. http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/06/assalamualaikum-segmen-3-bloglist-12.html
  6. http://www.akupenghibur.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  7. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  8. http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  9. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  10. http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  11. http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  12. http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  13. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  14. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  15. http://myblogsantai.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  16. http://mamamamy.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  17. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  18. http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-3-bloglist-12-jam-mialianacom.html
Diharap semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing. Sekiranya dalam tempoh 3 hari, blog Mia tidak ada di dalam bloglist bermakna blog anda akan digugurkan dari bloglist Mia dan akan digantikan dengan blog lain. Harap ambil maklum tentang perkara ini. Terima kasih ya...

 tahniah ya....

72 comments:

  1. tahniah kepada pemenang. nampaknya tiada rezeki blog yangbaik kali ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya YB.. jangan kecik hati ya...

      Delete
    2. tidaklah... walau apa pun link mia sentiasa dalam bloglist YB ;)

      Delete
  2. Replies
    1. thanks ya paly.. lain kali boleh cuba lagi..

      Delete
  3. hihi.. mama ada lah... thanx kak.. suke suke..

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua 17 pemenang termasuk diri sendiri.. Tak sangka blog akak turut tersenarai. Terima kasih Mia.

    Insyaallah, akan cuba luangkan masa untuk update blog selepas ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry.. mia tertinggal satu blog tadi. sebenarnya 18 pemenang. dah betulkan balik.

      sama2 ya kak salmi..

      Delete
  5. tahniah buat mereka yang menang! pasni nk join la... =D aritu terlepas.. sob3.. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya setiasmile.. lepas ni ada lagi..

      Delete
  6. Wah kak mia cik akak ada tu....tak sangka betol eh..satu penghargaan buat cik akak tau...hihi...makseh kak mia..sayng kak mia....

    Kak mia cik akak dah masukkan link url belog kak mia tau...semak kak si purple tu......terharu tau....belog buruk cik akak jadi pilihan....InsyaAllah akan sentiasa updates

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupppp cik akak.. tahniah ya.. ;)

      p/s: cantik tau blog tu... tak baik cakap dia buruk...

      Delete
  7. alhamdulillah.. terima kasih kak mia.. tahniah juga kepada 17 blog yang lain.. :D

    ReplyDelete
  8. hehehhe... tak sangka pula blog Lia dapat masuk bloglist kak mia... terharu .. :)

    ReplyDelete
  9. alahai, tk trsenarai ? :/


    gane nk trsenarai ? join pn idok. tk psan. HAHA. btw, thanks tgur blog fya tk bole komen tu. fya pn bru sador. maleh plak rsenya nk btolkan. HEHE. tkpe, moh lha ke blog fya yg lg stu :)) fyapelangi.com dtg tau. HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah fya... ooo ada 2 blog rupanya. nanti senang2 kak mia akan singgah..

      Delete
  10. wah tahniah semua,kebanyakan tu memang saya kenal.untung sapa masuk bloglist sis mia ^^

    ReplyDelete
  11. takde nasib kali ni hi hi hi...
    tahniah utk semua!!!

    ReplyDelete
  12. takde rezeki... boleh cuba next segmen. hehe. tahniah kepada para pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan putus asa ya... cuba lagi lain kali...

      Delete
  13. terima kasih kak mia...menjadi pengubat duka lara hati :)

    ReplyDelete
  14. Tq so much Mia. And tahniah pada yang lain jugak...

    ReplyDelete
  15. alhmdulilah masuk juga ke bloglist :) syukran kak mia :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...tahniah2 pada mereka..;)

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada yang menang. Blog yg tersenarai semuanya blog yg famous.

    ReplyDelete
  18. tahniah utk mereka.. nampaknya xde rezeki la kali ni..

    ReplyDelete
  19. sy terlepas nak join segmen ni aritu...kalau tak mesti dah ada dalam senarai... :P (saje keluar statement poyo di malam hari)

    apa2 pun tahniah kpd semua yg menang...

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua....kak Ummi pun tak sempat nak complete segmen oleh sebab hal yang tidak dapat dielakkan...harap nextime boleh joi lagi....insyaAllah..tq Mia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya kak ummi... takpe kak ummi, next time ya...

      Delete
  21. Kadang2 akak ni terfikir, dasyatnya Mia ni... bilakala la dia ni update entri, dlm ms sm nk bw lg, dlm ms yg sm gak nk balas komen2 yang panjang.... ke bawah ni. Dgn kerja yg perlu ngadap coding memanjang n dgn anak2 lagi. Mmg hebat Mia ni. Tak termampu akak nk buat mcm Mia. huhu...

    ReplyDelete