Segmen #3 Bloglist 12 Jam Sudah Berakhir

Monday, June 24, 2013

Segmen #3 Bloglist 12 Jam Sudah Berakhir

Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com Sudah Berakhir

Alhamdulillah... seramai 67 orang peserta telah menyertai segmen pantas 12 jam ini. Senarai peserta ada di SINI. Syukur dan tentu tidak sabar nak tahu siapakah yang terpilih dan bakal menghiasi bloglist Mia.

Terima kasih diucapkan kepada semua peserta segmen yang sudi meluangkan beberapa minit untuk menyiapkan entri penyertaan walaupun hari semalam ialah hari Ahad. 

Izinkan Mia untuk membelek-belek kesemua blog terlebih dahulu sebelum pengumuman dibuat pada 30 Jun 2013. Di kala inilah baru Mia ada masa untuk berkenalan dengan bloger lain. So sweet....

good luck!

48 comments:

  1. aisey baru nmpak nih. isk2 rugi. xxpe lah momoy cuba nx time jer.
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe momoy.... nanti boleh join untuk yang bulan september dan oktober punya... ;)

      Delete
  2. ramai nye join.. hehehe.. good luck untuk sume :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua peserta.
    semoga penyertaan kali ini tersenarai sekali lagi... :)

    ReplyDelete
  4. salam kak mia..sekejap je dah habis segmen nie..sape yang bertuah tu...xsabar nak tunggu...hehehe

    ReplyDelete
  5. alaa...dah abes ke..xberkesempatan nak join..sibuk masak dr petang semalam..huhuhu

    ReplyDelete
  6. KM x sempat join segmen bloglist kak Mia..apapun KM doakan kawan-kawan berjaya yer..

    ReplyDelete
  7. Semoga semua peserta menang! hehe
    Selamat BW Mia...

    ReplyDelete
  8. hmmm tak sempat nak join apa2 pun good luck kepada semua peserta..

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak join... mmg bz la bila hari minggu..

    ReplyDelete
  10. Alaaaa....asyik terlepas je..xsempat nak join..:(

    ReplyDelete
  11. kak,sy ni jarang sikit on9...ni join segmen akak ni pon sebab time tu jee yg free. :) papepon azfa always support akk. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017