Dah Ada 300 Posts Di Instagram

Saturday, December 21, 2013

Dah Ada 300 Posts Di Instagram


Wahhh... sukanya. Dah capai target Mia nak post 300 dalam instagram sebelum akhir tahun ini. Walaupun hanya gambar sahaja, pun nak kena cari idea juga untuk update.

Memanglah... ada orang lain dah sampai beribu posts. Yang penting kita happy dengan cara kita.

Selamat malam ya...

belek-belek instagram sebelum tidur...

22 comments:

  1. Waaaa... Banyak juga tu.. Eraz pun tak sebanyak tu..

    ReplyDelete
  2. hebat la kmia, saya terus tak berupdate IG ni :)

    ReplyDelete
  3. rajinnya kak mia update instagram... sy mmg de akaun je..tpi jrang layan.., hee

    ReplyDelete
  4. terlupa akaun instagram akak ler pulak.....tahniah MIA.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.... cuba ingat balik la kak... tq ya...

      Delete
  5. mama ada akaun, tapi henpon dah masuk air, errrmmm senyap terus.. hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. lama juga sy x buka instagram sy ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks khir. cubalah update sekali sekala pun takpe...

      Delete
  7. okay, nnt kira berapa byk gmbr sally..hahaha...nak minta royalti :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.... ala... macam artis la pula.... huhuhu...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.