Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #6

Tuesday, December 31, 2013

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #6


Masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Sukanya Mia, ada 98 penyertaan dari kalangan blogger. Terima kasih kepada semua yang join.

Sebelum itu sila lihat nombor peserta anda di SINI. Pemilihan dibuat secara random.org dan 15 pemenang bertuah ialah :

















Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap anda semua akan dapat masukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing mulai esok, 1 Januari 2014. Sekiranya didapati selepas 5hb, blog Mia masih belum dimasukkan lagi, bermakna anda tidak setuju dan Mia akan keluarkan blog anda dari bloglist Mia. Harap maklum.

bakal penyeri bloglist Mia bagi bulan Januari dan Februari 2014...

59 comments:

  1. alhamdulillah....dah masuk kan kak mia dalam blog list saya..

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya rezki kita kali nie no.10 bawa tuah..terima kasih kak mia..kita akan masukkan kak mia dlm bloglist kita :)

    ReplyDelete
  3. penutup 2013 yang sangat baik...tahniah kepada semua...^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah semua pemenang!:) btw kak mia esok baru 2014,belum 2015 lagi,heeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nana.. kak mia dah betulkan.. hehehe terlebih tahun plak...

      Delete
  5. tahniah buat yang menang.. nnt kita cuba lagi nest round..;-)

    ReplyDelete
  6. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. no 5 ? that's me. da masukkn dlm bloglist sya =D

    ReplyDelete
  8. tahniah.. untunglah sapa y menang... rezeki Allah yang bagi

    http://adssilver.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia....alhamdullilah mekacih... mama pun ada juga yer...

    p/s bloglist 2014 mia bukan 2015....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama. tq ya. mia tersilap taip. ni dah betulkan.

      Delete
    2. assalamualaikum mia...biasa la tu kekadang mmg ada kesilapan mcm ni..mama pun kekadang tersilap juga...

      Delete
  10. Tahniah kepada yang bertuah!
    Mia juga berjaya dalam senarai bloglist Relaks Minda :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. x sgka terpilih pula... terima kasih k.mia...

    ReplyDelete
  12. tahniah buat para pemenang. tak sempat pulak join kali ni. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada pemenang. Yang tak tersenarai jangan sedih. Cuba lagi.

    ReplyDelete
  14. Tahniah kpd pemenang.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..Fuza pun terpilih.. NO 96 tu fuza lah tuh.
    Salam kenal semua. Tahniah
    jom singgah
    http://fuzamusa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Hehe yay alhamdulillah 74 :D Huhu
    Qila dah lama dah letak kak mia dlm bloglist qila huhu ;)
    Thanks kak miaaaa <333

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah no 88. Terima kasih sbb inform kak mia :D
    saya da bloglist dah :)

    ReplyDelete
  18. tahniah semua.
    walaupun blog YB tidak tersenarai tetapi blog mia tetap ada dalam bloglist YB kerana YB suka baca blog mia. TQ :D

    ReplyDelete
  19. thanks kak mia.........alhamdulillah tersenarai.....
    nanti saya check balik apsal feed blog could not detect....
    hari nie baru dapat online......agak busy this week

    ReplyDelete
  20. Yeay!! Alhamdulillah... Terpilih yg pertama plak tu! Hehe.. Tq mialiana!=)

    ReplyDelete
  21. http://www.aimisyahirah.com/2014/01/yeay-terpilih-masuk-bloglist-mialianacom.html entry special for Mialiana..:)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..tersenarai..tp sy xtau cane nak buat bloglist tu.. :(

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.