image Protege Pertama Di Bawah Ranking 400 Alexa Malaysia - Mia Liana

Monday, 30 December 2013

# Diari Mentor

Protege Pertama Di Bawah Ranking 400 Alexa Malaysia


Tersenyum Mia bila lihat angka ini. Protege pertama Mia tahun 2013, Eraz Fadli telah berjaya sampai ke tahap yang boleh dibanggakan. Kedudukan ranking Alexa Malaysia di tempat yang ke 398 sekarang. Tahniah Eraz...

Sumber gambar : SINI

Boleh semak ranking blog anda di SINI dengan memasukkan URL blog. (^_^). Kalau nak tengok ranking Mia pula klik SINI.

Terasa berbaloi sangat didikan Mia selama ini. Gembira tidak terkata. Syukur alhamdulillah... Finally I did it!

protege 3 dan ke 4 akan diumumkan nanti.....

55 comments:

  1. wah...proud for u n protege..nak apply jgk jadi protege mia boleh..:)

    ReplyDelete
  2. kak julia..kita pun nak jadi protege kak.hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh piwittt :D Hehehehe tunjuk ajar ku sifu!!! ~ Hihi

    ReplyDelete
  4. Yeay! Congrats both kak mia and abg eraz!!!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh.. tahniah lah kepada eraz atas tunjukajar kak mia..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. untungnya haih... tahniah mia dan eraz
    nak tunggu siapa pula protege seterusnya.

    ReplyDelete
  7. tahniah la kak mia pandai mementor nie hehehe

    ReplyDelete
  8. baru p tgk blog eraz fadili tadi.. OOoo baru tahu rupa nya anak didik kak mia.. ada lagi ke kuota anak murid akak.?? sy na daftar laa...

    ReplyDelete
  9. tahniah buat kedua-duanya. Kak mia dan abg eraz!! :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat Abang Eraz dan kak Mia. Saya tumpang bangga

    ReplyDelete
  11. Tahniah.. semoga terus berjaya.. aamiin.

    ReplyDelete
  12. Tahniah Kak Mia...dan tahniah jgk kat Eraz..Diana nak minta Tunjuk Ajar Ku Sifu...

    ReplyDelete
  13. Tahniah both of u guys. Cayalah, kak mia hebat. Eraz pun hebat!

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Kembali ke bawah 300 MY.. Alhamdulillah.. Terima kasih kepada Kak Mia juga..

    ReplyDelete
  15. tahniah kak mia dan blogger Eraz. :D

    ReplyDelete
  16. Terasa diri ini jauh ke belakang. Namun akan terus berusaha lagi.

    ReplyDelete
  17. Salam kak mia.. ni 1st visit sy kat blog akak.. best je blog akak..sempoi..
    Mohon jadi protege jugak..=)

    salam perkenalanan..

    ReplyDelete