Sebelum Tidur Belek Twitter

Sunday, December 1, 2013

Sebelum Tidur Belek Twitter

Sebelum nak tidur ini, Mia belek twitter mia. Ohh.. ada follower baru. Terus follow balik. Ramai jugalah. Dalam satu page... lebih kurang macam itulah.

Sebelum

Selepas

Mata pun dah bagi signal. Tanda suruh tidur. Jumpa lagi esok..

alhamdulillah... meningkat sedikit follower twitter @mialiana

25 comments:

  1. Ramai tu,saya dulu ada tweet tp x reti guna..hehee..terus x guna da

    ReplyDelete
  2. hihi,,,cik akak terlupa pasword..huhu

    ReplyDelete
  3. sy dah off akaun twitter ni atas permintaan suami... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo bagus tu maria... twitter ni lagi bahaya skit. sebab takleh dikawal... huhuu lagi2 kalau ada yang RT. cepat tersebar..

      Delete
  4. dulu pernah buat juga twitter ni tp sebab tak pndai guna terus delete je.hehe

    ReplyDelete
  5. ramai ni followers..tapi tu la fiza kurnag aktif twitter..tapi already follow kak mia

    ReplyDelete
  6. wan punya twitter banyak orang afrika je..agagagaga camne nak men twit2.

    ReplyDelete
  7. wahhh...rajin kak mia...kemas kini twitter

    ReplyDelete
  8. kita tak sempat la nk bertwitter ni kak mia

    ReplyDelete
  9. cik ade twitter tp tak thu gune..so terabai mcm tu je lah...

    ReplyDelete
  10. Sama la dengan Eraz.. Malam-malam je selalu lepak kat twitter..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.