Baru Mula Minum SlimFast Diet

Sunday, March 16, 2014

Baru Mula Minum SlimFast Diet


Suami Mia telah mula minum SlimFast Diet pada hari kelmarin. Memandangkan berat Suami Mia melebihi 75kg, ada dinyatakan di SINI


Maka dia perlu minum 2 sachet satu hari, iaitu sebelah pagi dan sebelah malam. Punyalah berkesan sungguh.. baru minum 1 sachet terus melawas dan asyik ke tandas.

Hari pertama (14.3.2014) minum sahaja dah nampak kesannya. Walaupun tidak berasa lapar sangat dan tidaklah makan banyak mana namun 5 kali juga Suami Mia ke tandas. Betul-betul dikeluarkan semua yang ada dalam perut. Wahhh.. boleh kuruslah selepas ni. Berat juga dugaan orang nak kurus ini.

Jom kita baca.. bagaimana SlimFast Diet boleh menurunkan berat badan kita..

Slimfast Diet membantu dalam meningkatkan jumlah kalori yang dibakar secara konsisten melalui proses yang semulajadi. Oleh itu, dengan mengurangkan pengambilan kalori didalam badan anda akan memastikan berat badan anda akan turun dengan cepat dan ketara. 

Slimfast Diet juga dapat membantu dalam mempertingkatkan proses metabolisma didalam badan yang mana dapat membantu untuk membakar lemak degil. Pengambilan Slimfast Diet dapat mengurangkan selera makan anda dan dalam masa yang sama berat badan dapat dikawal secara berterusan.

Slimfast Diet juga memberi tenaga kepada anda supaya anda tetap cergas seharian walaupun didalam program diet. Perkara penting yang perlu diingat adalah bahawa walaupun Slimfast Diet terkenal sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan, adalah perlu untuk seseorang itu melakukan senaman supaya mendapatkan kesan yang optima dan kesukaran untuk menurunkan berat badan dapat diatasi.

Mia harap agar Suami Mia berjaya menurunkan berat badan sehingga ke berat yang ideal. Bestnya.... Tak sabar rasanya...

doakan ya...

25 comments:

  1. anis pon try hari jumaat lepas.. hri first dh bpeluh2..huhu.. harap2 dpt la turun berat nie..hee..

    ReplyDelete
  2. saya dah try benda nie..
    hari pertama dah banyak kali masuk tandas...
    x tahan plak rasanya...
    uhuhu..
    x ada side efek ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena sabar,,, memang macam tu. produk ni takde side effect..

      Delete
  3. Wah, rasa teruja ni nak minum... Still tunggu slimfast sampai ke rumah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk lamanya... takkan tak sampai.. hmmm..

      Delete
  4. assalamualaikum mia...semoga berjaya hendaknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya..

      Delete
  5. Replies
    1. ooo ok... teruskan sampai hari ke 10 ya..

      Delete
  6. hahaha mmg pn kak...sy pon sm.banyak kali ke tandas..hihi

    ReplyDelete
  7. memang susah nak kurus kan kak kalau dah berat badan berlebihan

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya memecahkan lemak2 tepu di seluruh anggota badan

    ReplyDelete
  9. nak kene ke tandas selalu ni yg berat ni...hheee... good luck utk somi...

    ReplyDelete
  10. Tggu feedback dr semua yg try.. Nnt nk belikan kt en.somi... Hehe

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...semoga suami Kak Mia berjaya dalam misi untuk ke berat yang ideal..

    ReplyDelete
  12. sangat berkesan tu sampai 5x ke toilet..lawas habis.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.