Play-Doh Design-a-Dress Boutique

Friday, March 28, 2014

Play-Doh Design-a-Dress Boutique



Semalam petang kan balik kerja awal, terus jalan-jalan ke Jusco Bukit Indah. Sofea nak Play-Doh yang baru. Dah boring la tu dengan set Play-Doh Perfect Twist Ice Cream. Apa tidaknya malam-malam asyik projek buat aiskrim.

Kali ini, semalam petang dia pilih nak yang boleh design untuk dress pula. Dah namanya anak perempuan memang minat main yang macam ni. Hari ini asyik main buat design untuk dress, belum cantik lagu katanya. Kalau dah pandai, nanti baru Sofea kasi ambil gambar.

mula nampak minat nak design baju....

34 comments:

  1. Replies
    1. memang dah niat nak belikan play doh baru untuk sofea...

      Delete
  2. wah boleh design dress princess la gune doh ni..mesti excited sofea main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukannya sofea.. maknya pun excited juga ni.... hehehe

      Delete
  3. wahhhhh dulu kecik-kecik teringin nk main ni.. tp mampu main guli ngan batu seremban je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kak mia pun sama juga hehehe... untunglah budak2 sekarang ni, macam2 mainan ada kat pasaran..

      Delete
  4. hahaha..tolong la ajak sally main sekali kak!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh la sally.... main sorang2 kat sana yek..

      Delete
  5. ada bakat nak jadi diseigner tu kak :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. syu pun main jugalah tu nampaknya... heheheh

      Delete
  7. Mesti sofea excited ni nk bermain play doh

    ReplyDelete
  8. wah dah nampak talent nak jadi designer dah tu anak buah aunty yang sorang ni... kak mia ash kirim salam dia kata rindu dengan aunty mia...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... masuk bab design plak... layankan aje. oo ash... waalaikumussalam dear... entah bila aunty nak ke KL ni... huhuhu

      Delete
  9. mesti dia suka dapat hadiah tu..tak sabar nak tengok hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasilnya masih belum menjadi sangat.... tengah praktis katanya..

      Delete
  10. Ya allah bestnyaa play doh hahaha rindu pulak masa kecik main eeeee best gila niiii hihihihi <3 have fun sofeaaaaaaaaaaaaa <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best ni qilah.... kak mia pun main juga... thanks dear...

      Delete
  11. Macam best jeee. Nak join gak sofeaaaa xD <3

    ReplyDelete
  12. Memang kesukaan budak2 perempuan nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan budak.. mak budak pun sama... hehehehe

      Delete
  13. assalamualaikum mia...seronoknya boleh designkn baju mamakan sofea nanti...:)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Kak Mia...wahhh seronok Sofea dapat mainan baru...nanti leh Sofea design baju2 Kak Mia..

    ReplyDelete
  15. masa kecik2 dulu selalu tgk iklan play-doh nie.. tp apakan daya, hanya mampu lihat je, dapat la main play-doh buatan tempatan je, a.k.a - tanah liat belakang rumah...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.