Ranking Alexa 29.3.2014

Saturday, March 29, 2014

Ranking Alexa 29.3.2014


Sejak kebelakangan ini, Mia agak kurang konsisten untuk aktiviti blog seperti blogwalking dan kurang mengeluarkan entri yang berinformasi. Banyak update tentang aktiviti harian. Namun begitu ranking Alexa tidaklah jatuh teruk sangat, masih boleh maintain walaupun tidak lagi berada di bawah 200 Alexa Malaysia.

Alexa Traffic Rank : 31,573
Traffic Rank in MY : 209

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

Macam inilah blog personal... memang susah nak berada di atas sentiasa. Kena selalu rajin, barulah boleh naik. Trafik pun nak kena maintain juga.

Apa-apa pun Mia tetap rasa syukur dengan apa yang Mia kecapi pada hari ini. Terima kasih kepada semua pengunjung blog ini. (^_^)

 laporan rekod untuk akhir bulan Mac 2014...

41 comments:

  1. wah semakin cantik nombor.

    yeop sendiri masih mengejar alexa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya yeop.... boleh tu nanti.. chaiyuk2..

      Delete
  2. xpe kak...sikit lagi tu..lagipun taklah jatuh teruk sangat....by the way congrates kak,sbb rankig alexa masih lagi konsisten..

    ReplyDelete
  3. amy still ribu-ribu lagi huhu

    *kerdil sungguh rasa diri ini :(

    ReplyDelete
  4. biasa ler tu kak,
    ada masa kita diatas,
    ada masa kita dibawah,
    itu semua untuk perbaiki mana yang kurang,
    kalau asyik duk atas jer susah jugak nnti :)

    ReplyDelete
  5. fae notice ramai bloggers x konsisten berblogging bulan ne termasuk fae hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah saya pon notice macam tu... agree dengan fae :D

      Delete
  6. Boleh dikatakan sudah terbaik Kak Mia, berbanding blog saya.

    ReplyDelete
  7. Kebelakangan ni masing-masing seperti sibuk dengan urusan personal... saya sendiri sangat sibuk dengan urusan keluarga... mungkin sebab cuti sekolah... kena tumpu masa dengan keluarga :D.

    ReplyDelete
  8. semakin hari, semakin up laa number tu kak... :D

    ReplyDelete
  9. Maintain Kak Mia. Hehe. IM pun sangat tak konsisten dah sekarang sebab dah masuk study balik :)

    ReplyDelete
  10. wahhhh takpe kak mia. inshaallah lepas ni under 200 balik yeee :D <3

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...mmg terbaik...:)

    ReplyDelete
  12. Xpa sis.. kadang2 mmg xkonsisten ngan blog ni, kena balance lg ngan komitmen kat luar kan.. take care sis =)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Kak Mia..walaupun jatuh sikit jer,blog Kak Mia tetap menjadi pujaan pengunjung yang setia...tahniah yer Kak Mia..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Mia... pasti akan terus berjaya nnti... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  15. tak lari jauh lagi utk bwh 200 tu kak.. masih maintain lagi... teruskan usaha kak.. :-)

    ReplyDelete
  16. dah kira ok dah tu kak mia..cuma kena maintainkan je

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.