Lepak Kat Air Terjun Sogo Kuala Lumpur

Tuesday, April 8, 2014

Lepak Kat Air Terjun Sogo Kuala Lumpur

Dari pukul 2.00 petang tadi sampailah sekarang, Mia lepak kat Sogo Kuala Lumpur di kawasan air terjun... ala kat tingkat 6. Cantik dan tenang saja ditambah lagi bunyi air terjun yang cukup mengasyikkan.

Sebenarnya Mia jumpa kawan rapat Mia, seorang lelaki berbangsa Cina yang sangat expert bab-bab programming languages. Lama betul tak jumpa. Bayangkan 2 jam setengah berborak tak henti-henti. Memang kalau berborak dengan dia, kami berbahasa Inggeris. Sampai pukul 4.30 petang sahaja. Lepas tu, dia ada urusan lain.

Pelajar-pelajar praktikal pula masa tu shopping sakan kat Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR). Seronok tengok mereka shopping.





Cantik kan... air terjun buatan ni... sweet sangat.

Tiba masa selfie beramai-ramai dengan monopod... tengoklah tu... muka orang penat bershopping...


Lepas ni nak balik hotel dan rehat. Tak sabar nak tengok apa yang mereka shopping kan tadi...

excited jumpa kawan lama...

41 comments:

  1. eh bestnyerr..tak nampak mcm dalam bangunan pon. Teringinnye nak pergi.

    ReplyDelete
  2. waaa cantiknya sekarang..lama dah tak pergi sana... masa dok study dulu memang selalu lepak kat sogo ni hahahaha...main flight simulator sama hahahaha... kalau main tu macam buat show kat orang ramai... berpusing-pusing... semua pakat berhenti tengok ...imbas kembali kenangan lama... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... siap main flight simulator gitu.... hebat....

      Delete
  3. Wah seronoknya tak tau pulak kat sogo ada air terjun...lain kali nak lepak situ jugak

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..wah seronoknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang seronok...

      Delete
  5. hai kak mia..
    heheheee
    bestnya dpat gi situ,
    bila time miza plak gamaknya..hikhik

    ReplyDelete
  6. jumpa kawan lama haruslah bercerita non stop kan...seronok

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la... non stop sampai tekak rasa kering... huhuhuh

      Delete
  7. cantik air terjun tu..kalau la rumah saya boleh buat mcm nie...mesti best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kat rumah memang best la.. boleh mandi air terjun tiap2 hari.. hehehe

      Delete
  8. amboi bukan main melepak lagi yer kak hehehe,, lame tak gi sogo nanti nk pegi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan ya husna... sekali sekala melepak.. best juga..

      Delete
  9. sejak CN tukar skola br kt banting ni, mmg lama la tak ke sogo, thn lps duk kl rajin benor pegi warehouse sale, mmg best ! duk kumpul handbag jer ;)

    ReplyDelete
  10. ooo..kat sogo ada air terjun.....baru tau....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.