Nutri M Anti Hair Loss Regimen Merawat Masalah Rambut Gugur

Monday, April 21, 2014

Nutri M Anti Hair Loss Regimen Merawat Masalah Rambut Gugur

Nutri M Anti Hair Loss Regimen Merawat Masalah Rambut Gugur

Tercari-cari produk syampu yang mana sesuai untuk atasi masalah rambut gugur? Jawapannya, gunakan produk Nutri M Anti Hair Loss Regimen. Ianya mampu untuk menggalakan pertumbuhan rambut baru dan mengelakkan keguguran rambut serta membersihkan kulit kepala bagi menghindar wujudnya kelemumur. Sesuai untuk digunakan setiap hari.

Ciri-ciri menarik tentang Nutri M Anti Hair Loss Regimen
  • Rumusan 100% herba premium terpilih
  • 100% bebas kimia
  • Rumusan telap air - tiada masalah untuk berwuduk dan bersuci
  • Mudah digunakan
  • Berkesan dengan cepat
  • Harga mampu milik dan sangat menjimatkan
  • Selamat digunakan dan tiada kesan sampingan


Review Mia sendiri tentang Nutri M Anti Hair Loss Regimen.  Biasalah kan... dah namanya wanita. Masalah rambut gugur sering ada terutamanya sekali bila berambut panjang. Memang banyaklah rambut yang akan gugur. Mia mula gunakan produk ini pada 14 Mac 2014. Ada dikisahkan di SINI. Kiranya sekarang ini dah lebih sebulan Mia gunakannya secara konsisten. Sebenarnya Herbal Nourishing Syampoo ini boleh digunakan setiap hari tetapi Mia dah terbiasa untuk syampu rambut setiap 2-3 hari sekali. Syampu ini pekat, guna sedikit sudah mencukupi. Boleh tahan lama. Bila guna syampu ini, bauan aroma herbanya terasa macam berada di spa. Kalau Herbal Scalp Nourishing Essence pula Mia lebih selesa gunanya pada waktu malam sebelum nak tidur. Selalunya Mia guna 3 kali dalam seminggu.

Seawal 4 kali guna Herbal Nourishing Syampoo ini, memang dah nampak keberkesannya apabila rambut gugur yang melekat di sikat dah kurang 50% daripada biasa. Selalunya segumpal gitu. Teruja sekejap. Satu lagi bila bangun tidur, tengok-tengok kat bantal dah tak ada rambut yang gugur, kalau ada pun sehelai dua saja. Wahh.. bestnya. Lama-kelamaan masalah rambut gugur dapat diatasi dengan jayanya. Tiada lagi keluhan Suami Mia tentang rambut bergumpal kat perangkap salur pembuangan bilik air dan rambut gugur yang bersepah di lantai rumah.

Dalam pada masa yang sama juga tiada lagi gatal-gatal di kepala yang kadang-kadang Mia ada garu juga, mungkin disebabkan berpeluh dan ada kelemumur sedikit. Tetapi bila dah guna syampu ini, kelemumur dan gatal telah tiada dan rambut menjadi lembut. Setakat yang Mia dah cuba guna dan alami sendiri kehebatan produk Nutri M Anti Hair Loss Regimen, memang cukup puas hati. Kalaulah dari dulu dah tahu, kan best..

Nutri M Anti Hair Loss Regimen didatangkan dalam pek kotak yang menarik dengan Herbal Nourishing Syampoo dan Herbal Scalp Nourishing Essence di dalamnya. 


Herbal Nourishing Syampoo
Diperkaya dengan pati bunga saffron dan daun pudina yang menyejukkan kulit kepala serta mampu merawat, mengelak dan seterusnya mengatasi masalah keguguran rambut, kebotakan pramatang dan kenipisan rambut yang membimbangkan dengan cepat dan berkesan.

Herbal Scalp Nourishing Essence
Berfungsi sebagai pembekal vitamin dan nutrisi pada akar rambut apabila diserap sempurna oleh kulit kepala, menjadikan folikel atau akar rambut lebih kuat dan subur. Apabila folikel menjadi lebih kuat dan subur, ianya akan merangsang pertumbuhan anak-anak rambut yang baru dengan kadar paling optimum lalu menjadikan rambut lebih lebat dan masalah rambut nipis/kebotakan yang serius akan beransur pulih dalam masa yang singkat. Ianya boleh digunakan setiap kali selepas mencuci rambut.

Ada masalah rambut gugur? Kulit kepala gatal dan asyik nak garu? Rambut ada kelemumur?

Boleh beli Nutri M Anti Hair Loss Regimen secara online di SINI dengan harga RM 39.00 (tidak termasuk kos penghantaran)

Nutri M : Cantik & Sihat, Seiringan

Nutri M Enterprise (anak syarikat Nutrillion Sdn. Bhd.)
Emel : nutrienterprise@yahoo.com
SMS/Whatsapp : 0193117254

belum cuba.. belum tahu...

30 comments:

  1. info yg bagus untuk merka yg tercari2 produk ni.. appn, selamat pagi :) dtg jln2 kat sini sempena cuti

    ReplyDelete
  2. Nanti bole try.. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  3. tetiba aku teringat psl entry syampoo aku tu.. jap2 aku try siapkan huhu..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak mia, wahh bagus ni.. macam boleh cuba2 je hihiiii

    ReplyDelete
  5. Wah..bagus ni. Boleh war-war kan

    Jom join GA
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

    ReplyDelete
  6. wahh boleh share untuk umi ni thanks kak miaa :D

    ReplyDelete
  7. mcm best.rmbut asik gugur ja lps bsalin.byk plak tu.boleh try produk ni plak la

    ReplyDelete
  8. wah....hana mengalami mslh sama...tapi ad x produk nie jual kt kedai kecantikan....hihihi....

    ReplyDelete
  9. bagus gak ni, orang pompuan ni biasalah dengan rambut gugur tu kan..

    ReplyDelete
  10. macam kena je dgn rambut gugur skrg ni..hehehee

    ReplyDelete
  11. macam best sahaja, kena cuba nie...

    ReplyDelete
  12. Boleh cuba produk ni ...
    Kalau tak cuba mana nak tahu keberkesanannya ...

    ReplyDelete
  13. Penyelesaian kepada mereka yang banyak keguguran rambut..memang terbaik dan terbukti.

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...menarik ni...;)

    ReplyDelete
  15. produk yang menarik......boleh dibeli...

    ReplyDelete
  16. Merawat rambut secara alami mengggunakanlah produk kecantikan rambut alami yang terbuat dari bahan alami dengan menggunakan shampo dan hair tonic herbal

    ReplyDelete
  17. Boleh try atau recommend pada yang lain ni.

    ReplyDelete
  18. Memamg ramai yang mempunyai masalah rambut gugur..

    ReplyDelete
  19. Lepas guna produk ni rambut mia jadi lebat balik tak?

    ReplyDelete
  20. Lepas guna produk ni rambut mia jadi lebat balik tak?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.