Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #6

Sunday, July 6, 2014

Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #6



Wahhh... betapa leganya hati ini apabila dah siap blogwalking ke semua senarai url blog di SINI. Semalam juga Mia siapkan. Marathon blogwalking sambil baca entri, komen dan tinggalkan jejak di shoutbox. 

Mana yang belum difollow, Mia follow terus. Cuma ada satu blog saja yang tidak boleh dibuka. Open for invited readers only. Sedihnya. Yang lain semuanya boleh dibuka.

salam kenal ya semua...

21 comments:

  1. ayie baru 70 lbh jer sis.. hehe malam smbng kot sebb ad kerja masih tertunggak.. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...alhamdullilah dah habis juga BE yer...mama bila la nak bw ni agaknya...:)

    ReplyDelete
  3. harini pun Sha jejalan je... jarang hapdet.... hee ~

    ReplyDelete
  4. rajin mia blogwalking... nanti singgah2 la blog sy ya hehe...

    ReplyDelete
  5. rajinnya kak mia. najla follow kak mia dah. hikhik.

    meh singgah sini meh

    najlamohayidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cepatnyaa.hehe.tak habihh lagi saya ni

    ReplyDelete
  7. Assalam Mia, terimakasih sudi BW ke blog akak yg tak seberapa tu dan sudi plak jadi rakan ukhwah, berkat join segmen Mia kot, dah bertambah dah rakan ukhwah akak, Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. Salan.. terima kasih sudi bw blog yong ^^

    ReplyDelete
  9. Belom nih, tapi makasih ya mbak mia udah mau blogwalking ke blog aku

    ReplyDelete
  10. wah dah habis bw..sy bru 30 blog bw..

    ReplyDelete
  11. kita belum habis lagi blogwalking kat peserta lain..

    ReplyDelete
  12. akan diterjah petang2 sikit kak.. ^_^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.