Maintain Dalam Alexa Top Sites In Malaysia

Saturday, August 23, 2014

Maintain Dalam Alexa Top Sites In Malaysia

Kadang-kadang bila tiba mood perasan syok sendiri, mulalah belek blog kat Top Sites In Malaysia kat Alexa.com. Nak tengok juga siapa yang di atas dan siapa di bawah ranking blog ini. Sedar diri ini hanya blogger personal separuh masa. Sekurang-kurangnya ini boleh motivasikan diri untuk berblog.

sumber : SINI

Macam dah tak ada kerja. Tetapi best kerja dok intai prestasi blog sendiri di ranking Alexa Malaysia. Kedudukan terkini pada hari ini ialah 332 di SINI. Esok lusa belum tentu lagi berada di mana. Nak kena maintain...

mood syukur....

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah petang Kak Mia..Tahniah Kak Mia...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....singgah petang ke sini....tetap maintain...:)

    ReplyDelete
  3. wahhh bakal jadi blog femesss macam bambeng ashaari, matgebu, hasrul hassan... weewitttt

    ReplyDelete
  4. Tahniah... saya xpernah pulak check... heeheh

    ReplyDelete
  5. bagusnya kak mia..masih maintain..tahniah :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.