Mia Liana Of The Day

Monday, August 25, 2014

Mia Liana Of The Day



Pagi ini ada meeting pula kat pejabat. Sebelum itu, sempat ambil gambar dulu. Ambil mood sebelum masuk meeting. Gantikan bos.

Perasan tak, brooch bunga tu. Sekarang ni dah mula pakai brooch bunga pula. Inner pula dah ikut warna shawl. Beli inner magic banyak warna masa puasa hari itu.

Senyum....

purple time....

16 comments:

  1. Sempat lagi tu ye kak. Leh posing dulu sebelum masuk meeting. Hehe

    ReplyDelete
  2. morning kak mia, wah dah semakin banyaklah collection ni...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah isnin Kak Mia..wah...cantiknyer dengan warna ungu di hari isnin...

    ReplyDelete
  4. dah semakin cantik kak mia sekarang nie... :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia....selfie dulu sebelum meeting amik mood senyumkn...

    ReplyDelete
  6. purplelicious! hehehe....sedondon haaa shawl dgn baju :P

    ReplyDelete
  7. #OOTD Kak Mia cantik..brooch tu memang popular sekarang

    ReplyDelete
  8. Bunga yg mekar tu comei... Sesuai betul dgn gayanya dan pemakainay..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.