Ranking Alexa 18.8.2014

Monday, August 18, 2014

Ranking Alexa 18.8.2014


Prestasi blog masih begitu. Masih lagi berada di bawah 400 ranking Alexa Malaysia. Naik dan turun dah menjadi perkara biasa. Bila sibuk sedikit, mulalah merundum. Tetapi masih lagi maintain.


Alexa Traffic Rank : 55,355
Traffic Rank in MY : 350

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI.

Nak semak ranking alexa blog sendiri, klik SINI.

Memanglah kita selalu update entri personal, tetapi kadang-kadang perlu juga di selang-selikan dengan entri SEO, entri yang evergreen (mungkin tips, cara-cara, resepi atau tutorial) atau entri hiburan (sinopsis drama, kisah artis) untuk kekalkan trafik ke blog anda dari enjin carian. Cubalah.. mana tahu boleh berhasil nanti...


 hmm... dah lama tak buat entri-entri macam tu.. boleh cubalah nanti.. (^_^)

20 comments:

  1. assalam. kak mia di tag
    http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...tahniah2 mmg bestnya...:)

    ReplyDelete
  3. lya tak pernah buat entri brkaitan artis..kurang berani lagi bab gosip2 :)

    ReplyDelete
  4. jelesnya tengok ranking blogger mia.. =)

    ReplyDelete
  5. Selalu jadi silent reader jer. Kali ni nak komen pulak. Tahniah akak. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak still maintain...tips kaa mia tuh akan sy ikut

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.