Sedang Blogwalking Senarai URL Blog #7

Friday, August 22, 2014

Sedang Blogwalking Senarai URL Blog #7



Beberapa hari ini Mia sedang blogwalking ke blog peserta Nak URL Blog #7 di SINI. Buat sikit-sikit setiap hari termasuklah hari ini.

Jeles betul dengan blogger yang dapat blogwalking banyak blog setiap hari. Nak buat macam mana... dah Mia ni blogger separuh masa. Ada komitmen lain..

sabar ya... nanti Mia sampai...


25 comments:

  1. hampir separuh lagi nak habis bw dari segmen nie kak...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, selamat blogwalking.. heee ~~~

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...selamat berblogwalking yer...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Kak Mia...selamat berblogwalking Kak Mia...

    ReplyDelete
  5. Salam . dear ..akak dah BW semua peserta .. Tq sudu singgah blog akak ya

    ReplyDelete
  6. Good luck utk semua yang join. KIte pun tak habis lagi bw. Tak sompek.

    ReplyDelete
  7. amboi, mesti byk nk kena bw... anyway, happy weekend mia ;)

    ReplyDelete
  8. bila lagi ada segmen nhe?... nak join juga..

    ReplyDelete
  9. saya ada dapat traffic dari blog MiaLiana.. terima kasih! :)

    entry terbaru: http://nikkhazami.blogspot.com/2014/08/review-buku-fault-in-our-stars.html

    ReplyDelete
  10. Dah blogwalking list tu :) menggambil masa 1 minggu xD

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.