Sunblock Heliocare Advanced Gel SPF 50 High Protection

Thursday, August 21, 2014

Sunblock Heliocare Advanced Gel SPF 50 High Protection



Tentu tertanya-tanya kan... produk sunblock mana yang Mia pakai. Sekarang ini, Mia gunakan produk sunblock Heliocare Advance Gel SPF 50 High Protection Broad Spectrum UVB | UVA Fernblock Photoimmunoprotection Technology. Pek tiub 50ml. Makk ai.. jenuh nak sebut panjang berjela. Mia beli sendiri dengan harga RM144.00 di Premier Clinic tempohari. Tekstur nya sangat lembut bila disapu ke kulit muka. Kulit muka rasa selesa.

Masuk hari ini, Mia dah guna selama 10 hari sejak buat rawatan Fractional CO2 Laser Skin Resurfacing Treatment di Premier Clinic tempohari. Semalam dengan beraninya Mia telah pergi ladang nanas dan terdedah di bawah pancaran matahari. Terpaksa juga sebab dah ada tugas di sana.

Terima kasih tidak terhingga kepada Premier Clinic kerana sudi memberi peluang pada Mia untuk buat review rawatan tersebut di blog ini. Alhamdulillah, kulit muka beransur pulih di samping makan buah segar setiap hari.

berbaloi dengan harganya...

12 comments:

  1. Harga pun mhl kualiti pun memuaskn memg brbaloi

    ReplyDelete
  2. kalau dah serasi dengan kulit,boleh la teruskan kan kak...

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan jugak harga dia ea sis.. Mieza guna Biore UV Perfect Face Milk SPF50 je.. Nak beli mahal2 belum mampu.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog

    ReplyDelete
  4. wah macam menarik jer ni kak mia.... menarik menarik...

    ReplyDelete
  5. kulit dapat perlindungan..so tak perlu risau kan :)

    ReplyDelete
  6. Menarik ni Kak Mia...sesuai pada mereka yg selalu terdedah kpd sinaran matahari...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mia....best juga ni...leps ni x perlu risau kena pancaran matahari....

    ReplyDelete
  8. untuk mereka yang selalu terdedah dengan cahaya matahari, boleh try :)

    ReplyDelete
  9. Salam mia..Nak cari kat klinik mana ye produk ni?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.