Sepetang Di Plaza Angsana Johor Bahru - Mia Liana

Saturday, June 24, 2017

# Family Matters

Sepetang Di Plaza Angsana Johor Bahru


Kisah petang semalam. Punyalah ramai orang kat Plaza Angsana Johor Bahru. Mia dan Sofea ke sana nak beli kasut raya dan tudung raya.

Beli kasut raya kat kedai Fabiano Ricco. Mia memang pakai kasut brand ni. Designnya sentiasa menepati citarasa Mia. Handbag pun sama.

Jom tengok si comel Sofea pilih kasut mana...

Rambang mata nak pilih. Paling berkenan kat design ni. Simple dan menarik.

Nampak sweet pula bila Sofea pakai. Mia pun beli design kasut yang sama. Nak sedondon katanya.

Kasut yang dipilih jenis comfort. Jadi nanti akan rasa selesa nak berhari raya. Kaki pun tak penat. Design kasut ni sesuai untuk semua jenis pakaian.


Tudung bawal crepe ikut tema warna baju kurung. Untuk baju jubah tak ada pula warnanya. Jadi.. untuk baju jubah Mia dan Sofea akan pakai shawl warna kelabu.

Selesai beli... lama memilih sebab terlalu banyak kedai dan booth yang jual pakaian dan tudung raya. Semakin petang.. semakin ramai pula kat Plaza Angsana.

** agak last minute shopping raya....

6 comments:

  1. Replies
    1. parking memang penuh.. rezeki sofea ada orang keluar dan senang nak parking..

      Delete
  2. Whoaaaaa....last minute betul ni.hahaha... Byk murah eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. nona... gamble je... ramai juga yang last minute..

      Delete
  3. assalamualaikum mia...cantik sedondon dgn sofea yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. last minute shopping sangat happening
    kami mlm raya pun g Jalan TAR - punya ramai orang

    ReplyDelete