image Kisah Jamuan Raya Semalam - Mia Liana

Friday, July 28, 2017

# Work Matters

Kisah Jamuan Raya Semalam


Kisah jamuan raya semalam di pejabat. Walaupun dah habis raya, baru semalam department Tanaman, Perancangan Strategik, Integriti dan ICT bergabung buat jamuan raya kiranya open house makan-makan untuk semua staf di ibu pejabat. Department lain dah buat dulu.

Department ICT order roti jala untuk jamuan ni. 4 department bergabung, banyaklah juadahnya. Ada macam-macam.. pilih saja nak makan apa...

Jom tengok gambar... dah namanya jamuan raya tentu akan tempek banyak gambar makanan.... weeee...



















Meriah gitu... Dalam banyak-banyak tu, Mia cuma makan lontong kering, sate dan jambu batu. Tak boleh nak makan banyak takut perut meragam. Alhamdulillah.. kenyang sampai ke malam. 

** yang penting.. jalinan ukhwah sesama rakan sekerja...


8 comments:

  1. Dah habis Syawal pun bolehhhh. Yang penting nak makan-makan! heheh.

    ReplyDelete
  2. Bestnya..Banyak makanan..Air dalam bekas biru besar tu menarik..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu air untuk detoks.. siap ada lemon, serai, daun pudina dalam tu...

      Delete
  3. banyaknye makanan, meriah sgt mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. tak terhabis.. siap bungkus lebihan makanan balik ke rumah...

      Delete
  4. Salam singgah petang sis...Wahh...banyaknya makanan...meriah lah sambutan jamuan hari raya ni sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... haah.. banyak dan tak terhabis...

      Delete