image Popular Last 7 Days Di Side Bar Blog - Mia Liana

Monday, July 31, 2017

# Blog Matters

Popular Last 7 Days Di Side Bar Blog


Kalau perasan dulu masa guna template blog yang lama, Mia tak pernah letak pun widget Popular Post di side bar blog. Tetapi bila dah guna template baru ini, Mia mula letak dan set kan kepada Popular Last 7 Days.

popular-widget

Jadi.. ianya amat memudahkan pengunjung blog untuk tahu, entri mana yang popular dalam minggu itu. Entri-entri popular ini akan berubah kedudukan mengikut bilangan pageviews.

Yang bestnya... secara tidak langsung akan bertambah popular lah entri-entri yang popular ini bila pengunjung klik dan buka entri ini.

Semoga ianya memberi manfaat pada pengunjung blog ini. Mia hanya nakkan yang terbaik untuk anda semua.

** suka tengok entri mana yang jadi popular...


8 comments:

  1. assalamualaikum mia...bagus la...good idea ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. nanti boleh buat kat blog..

      Delete
  2. wah! Comel la template baharu ni. Memang wajib letak sidebar popular post ni bagi memudahkan pengunjung teroka post2 yg glamer gitu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks abe kie... post glamer makin glamer lepas ni.. hihihi...

      Delete
  3. template baru ni.. jue plak popular memang resepi lah.. hehehhe

    ReplyDelete