image Wordless Wednesday 387 : Mee Hoon Goreng & Teh O Ais - Mia Liana

Wednesday, 26 July 2017

# From Me # Wordless Wednesday

Wordless Wednesday 387 : Mee Hoon Goreng & Teh O Ais



Mee Hoon Goreng & Teh O Ais






Sedang Berlangsung Sekarang :
Klik Banner Untuk Join


22 comments:

  1. menu breakfast kegemaran saya mihun..tapi suka minum dengan teh tarik
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo dengan teh tarik.. sekarang ni mia dah jarang minum teh tarik..

      Delete
  2. https://messarah.blogspot.my/2017/07/baru-sem-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. dah terjah dan komen entri sarah tu...

      Delete
  3. fuh tetiba rasa craving meehon goreng plak dah..

    ReplyDelete
  4. menu ni kalau makan petang-petang macam ni memang best ni

    ReplyDelete
  5. Sodapnya tengok petang2 ni, lapar perut ni duk merengek. Lama tak masuk sini, kenapa nampak macam makin cuteee ni . :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. blog dah tukar template baru ni... hope suka ya..

      Delete
  6. Replies
    1. kena makan tu uyul.. jangan biarkan perut kosong..

      Delete
  7. Sedapnya....mee hon goreng + teh O ais....

    ReplyDelete