image Wordless Wednesday 387 : Mee Hoon Goreng & Teh O Ais - Mia Liana

Wednesday, July 26, 2017

# From Me # Wordless Wednesday

Wordless Wednesday 387 : Mee Hoon Goreng & Teh O Ais



Mee Hoon Goreng & Teh O Ais






Sedang Berlangsung Sekarang :
Klik Banner Untuk Join


22 comments:

  1. menu breakfast kegemaran saya mihun..tapi suka minum dengan teh tarik
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo dengan teh tarik.. sekarang ni mia dah jarang minum teh tarik..

      Delete
  2. https://messarah.blogspot.my/2017/07/baru-sem-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. dah terjah dan komen entri sarah tu...

      Delete
  3. fuh tetiba rasa craving meehon goreng plak dah..

    ReplyDelete
  4. menu ni kalau makan petang-petang macam ni memang best ni

    ReplyDelete
  5. Sodapnya tengok petang2 ni, lapar perut ni duk merengek. Lama tak masuk sini, kenapa nampak macam makin cuteee ni . :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. blog dah tukar template baru ni... hope suka ya..

      Delete
  6. Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya..

      Delete
  7. Replies
    1. kena makan tu uyul.. jangan biarkan perut kosong..

      Delete
  8. Sedapnya....mee hon goreng + teh O ais....

    ReplyDelete