image Lukisan Sofea 24.10.2017 - Mia Liana

Tuesday, October 24, 2017

# Family Matters

Lukisan Sofea 24.10.2017


Minggu ini minggu exam bagi sekolah rendah Sofea. Exam kali ini Sofea bersemangat nak study dan ulangkaji pelajaran kat rumah. Masa take 5 sekejap, sempat pula dia lukis gambar ini dan tampal kat dinding bilik.


Lukis Mia dan Sofea. Alahai comelnya. Guna magic pen. Ejaan mommy tu je yang silap dan dah beritahu Sofea.

Moga Sofea dapat jawab exam dengan betul dan tenang... amin...

** love her so much...


16 comments:

  1. good job sofea alahaiii..comel benau..asah lagi bakat ni..mana tau boleh jadi pelukis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah... spontan je dia lukis.. tak ada padam-padam..

      Delete
  2. Cantik kaler skirt corak pelangi tu... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... memang suka rainbow colors dia ni..

      Delete
  3. Comel je lukisan anak-anak kan, walau tak menepati ciri-ciri lukisan. Tapi ikhlas dari hati

    ReplyDelete
  4. Moga dipermudahkanNYA bagi anak-anak dalam menjawab soalan peperiksaan akhir tahun ini.

    ReplyDelete