image Widget Blog Follower Keluar Error 502 - Mia Liana

Friday, October 27, 2017

# Blog Matters

Widget Blog Follower Keluar Error 502


Baru hari ini Mia nak update ke blog tentang isu error ni. Perasan sejak menjak ini kat widget Blog Follower ada keluar "502. That's an error".


screenshot pagi tadi

Ada sesiapa tahu, kenapa boleh keluar error ni... ke.. sebab google tengah buat maintenance?

Risaunya hati. Janganlah hilang. Sayang tu.... follower blog ini dah lebih 10,700. 


** mood bimbang + sabar


12 comments:

  1. Kak mia, blog sy pun kena mcm ni jugak. Dari semalam perasan. Kenapa yerk agak2. Risau jugak ni..

    ReplyDelete
  2. eh aah la.. sy pun jadi gitu. kdg2 ok huhu.. google tgh upgrade kot..igtkan pc sy je jd gitu

    ReplyDelete
  3. mmg tgk problem.. rasanya dari google tu... harap tak lama la..

    ReplyDelete
  4. Sama jg dekat blog saya 502 ..apa hal tu ya..moga timbul balik. Sebab followers tu saya suka tengok

    ReplyDelete
  5. Saya punya pon macam tu gak, ingat saya sorang je

    ReplyDelete
  6. sama la..kite punye camtu jgk..knp ehhh....? blog kite dah la follower x ramai mana...sedihhh hahah

    ReplyDelete
  7. dah lama tak bukak blog.. tak perasan pulak..

    ReplyDelete
  8. Service Temporarily Overloaded jap ag ade blik stiap tahun msti jadi cmtu

    ReplyDelete
  9. oh, jangan risau la kak mia, saya pun tengah alami sekarang..sama macam kak mia..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...yer la mama pun ada kena juga mcm ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete