image Disebalik Review Menu Baru Gokako - Mia Liana

Saturday, 17 February 2018

# Community # Events

Disebalik Review Menu Baru Gokako


Jemput tengok dulu entri review Mia tentang menu baru dari restoren Gokako kat Paradigm Mall Johor Bahru di SINI.

Meh sini... Mia nak kenalkan dengan rakan sosial media yang turut hadir sama. Jommmm....

Blogger Dilah yang sentiasa flawless

Blogger Kak Seri yang sentiasa manis

Rakan blogger Cina, Sherlyn dan Jia Yin

Rakan media dari fanpage Visit Johor

Memang seronok kalau dapat job review makanan. Macam-macam gaya nak snap gambar. 

Culik gambar dari Kak Seri

Serius... memang sedap makan kat sini. Paling win.. pizza nasi lemak. Rasanya sebijik macam kita makan nasi lemak.

Dikesempatan ini, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih pada restoren Gokako kerana sudi jemput Mia untuk review ini.


** pulang dengan perut yang penuh.... siap tapau lagi bawa balik rumah....


5 comments:

  1. hai kak mia.. paling best siap boleh tapau lagi kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. Bab ambil gambar makanan yang kali pertama atau jarang makan memang menjadi kesukaan akak tapi nak update dalam blog alahai.. ni lah masalah akak.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah !! bestnya cuba makanan baru...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete