image Makan-Makan Kat Boat Noodle Thai Street Food - Mia Liana

Tuesday, 17 April 2018

# Work Matters

Makan-Makan Kat Boat Noodle Thai Street Food



Kisah tengahari Khamis yang lepas. Hari terakhir buat pelajar praktikal Sazreen dari Politeknik Mersing bersama Unit ICT. Aktiviti makan tengahari kat Boat Noodle Thai Street Food, Plaza Angsana Johor Bahru. 

First time Mia makan kat sini. Agak kekok nak makan. Bos Mia yang order menu makanan. Mia ikutkan saja. Layan.... Yang penting perut kenyang.

Jom tengok moment luncheon kami...











Bila dah selesai makan... tak sangka banyak juga mangkuk noodle yang diambil. Alhamdulillah.... syukur rezeki hari itu.


** tinggal Helmi (baju kuning) seorang pelajar praktikal saja lepas ini..


Entri berkaitan :


14 comments:

  1. wah...sedapnya boat noodle ..rasa nak pi repeat makan lagi...kita suka air green tea dia..sedap and pekat

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni minum air longan je.. green tea next visit..

      Delete
  2. Replies
    1. tu la.. tak sedar dah bertingkat-tingkat...

      Delete
  3. alahai ngences tengaok. ni yg terasa nk gi boat noodles ni

    ReplyDelete
  4. sedapnya. bab paling best susun mangkuk lepas habis makan

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...wah !! mmg sedap ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah... jom pekena sama-sama...

      Delete
  6. fuhhh tingginya mangkuk bersusun! Betul2 enjoy makan dekat situ :D

    ReplyDelete