image Logo Dan Blog JDT Blogger - Mia Liana

Tuesday, 23 October 2018

# Community

Logo Dan Blog JDT Blogger


Hmmm... kalau perasan kat sebelah bawah side bar blog ini, ada terpapar logo JDT Blogger. Logo ini dicipta oleh blogger Uyul. Kalau anda pergi ke mana-mana blog yang ada logo ini tandanya blogger tersebut adalah ahli rasmi group JDT Blogger.


Logo JDT Blogger


Dan sekarang ini, Mia nak war-warkan blog JDT Blogger pun dah ada. Diselenggara oleh blogger Sunah. Jemputlah blogwalking ke sini dan follow blog group kami.


Blog JDT Blogger, klik SINI.


Alhamdulillah... maju selangkah demi selangkah ke hadapan. Moga team blogger Johor, JDT Blogger akan lebih menyerlah selepas ini. amin....





Sekiranya ada blogger Johor lain berminat nak join group JDT Blogger, amat kami alu-alukan. Boleh berhubung dengan mana-mana ahli JDT Blogger. Senarai ahli JDT Blogger ada di SINI.


** luaskan kuasamu...

10 comments:

  1. Syaza asal johor.. pas kwhin duduk melaka.. kira tak valid ka kalau nak join kak mia? 😅

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya. nak join jugak lahh kak mia... diterima tak agak2.. hehe. kite org muo..

    ReplyDelete
  3. macam mana nak join ni? Kita orang kota tinggi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, gud luck semua blogger team JDT blogger

    ReplyDelete