Bila Sofea Nak Urut....

"Mak.... nak ni.....". "Macam ayah". "Mak... tolong saya". Sofea mulalah bersuara, bila ayahnya pasang di kerusi sofa. Sebenarnya dah lama terbiar dalam kotak, baru ni sahaja berkesempatan nak pasang dan guna OTO seat massager ini. 

Kalau dah penat, boleh lah duduk sambil urut, tengok televisyen. Lega sedikit sakit-sakit badan. Seat massager ini juga boleh diletakkan dalam kereta, sesuai untuk mereka yang pandu jauh.

"Tak boleh, Sofea. Sofea kecil lagi. Duduk saja ya sayang". Sofea akhirnya akur dengan keputusan Mia, dan hanya berangan sambil bermain dan duduk di kerusi urut ni. Apatah lagi bila Mia ambil gambar dia, pandai pula dia berposing dan menggayakan cara duduk.

Jom tengok Sofea kejap. zasss....p/s: Mula-mula pasang Sofea memang asyik nak usik sahaja.... Nanti dah lama-lama dia dah tak sibuk lagi dan dah terbiasa.

Post a Comment

9 Comments

 1. cuhmey sofea tu..biasalah budak2 cam2..suka mencuba..dah borng diorg mls amek pusing

  ReplyDelete
 2. Salam, mia. Sofea pun nak berurut juga ya, hehehe... Kak pun ada satu macam ni, jenama OGAWA. Time penat, lega betul lepas kena urut....:D Sofea dah tambah tinggi.....:D

  ReplyDelete
 3. @DOMU-KON haah.. mula-mula rasa excited, nanti lama-lama dah tak pandang pun...

  ReplyDelete
 4. @epoitdya heheh terpaksa ikat toncet, rambut dah panjang skit...

  ReplyDelete
 5. @Kak Imun haah, kak imun. memang seronok kalau balik kerja, urut pakai mesin massage, terasa hilang stress tu..

  p/s: memang sofea semakin tinggi, banyak seluar yang dah singkat...

  ReplyDelete