image Mia Dengan Blogger Hackers - Mia Liana

Wednesday, 30 November 2011

# Community

Mia Dengan Blogger Hackers

Siapa sangka. Mia boleh pula terjumpa dengan blogger Hackers, pemilik ! 1 Blog 1 Informasi ! semasa di Persidangan Chief Information Officer (CIO) Malaysia dan MyGOSSCON 2011. Bukan main sibuk dia di booth Israk Technology.

Dengar sahaja nama Hackers, tentu gerun kan? Tapi ni, Hackers yang baik. Mia kenal pun semasa gathering Johor Bloggers sebelum bulan puasa lepas. Dulu, dia tinggal di Johor Bahru, sekarang menetap di Kuala Lumpur selepas berkahwin.






Israk Technology merupakan syarikat bumiputera yang menawarkan online video platform dan social intranet software. Selanjutnya, sila layari http://www.israk.my.

p/s: kagum dengan blogger ni...

14 comments:

  1. janganla kagum sangat..masih baru dlm blogger lagi..hehehe..apa2 pun kak mia liana memang terbaik!!!

    ReplyDelete
  2. Ehem..bila nak jumpa Jamal pulak nie..hehe

    Nanti kalau ade nak buat gathering kat mana-mana,jangan lupe invite Jamal ye kak..

    :-)

    Oil and Gas Blog

    ReplyDelete
  3. wah jumpe hackers kat KL ka...blogger mantap gak hackers nie...hehehe

    ENTRIES TERBAIKK>>>
    GAMBAR TERBARU PERODUA MYVI 1.5 EXTREME....TERBAIKK...


    ReplyDelete
  4. @Cik Rose Cute haah.. seronok dapat jumpa... dapat jugalah borak2 sekejap...

    ReplyDelete
  5. @Hackers uikkk! heheheh.. terkejut akak. nasib tak terlompat....;)

    ReplyDelete
  6. @JAMALUDDIN ABU BAKAR tu la... jamal kat mana ya... hehehe... nak kena kenal lebih lanjut ni....

    ReplyDelete
  7. @محمد رازيق seronok la juga gayanya... salam kenal ya... gambar pun dah macam hackers juga..

    ReplyDelete
  8. @ewanrani haah... ewan. entah bila lagi kita kan bersua ni...

    ReplyDelete
  9. Jamal sekarang nie kerja kat KL, tapi orang Johor(Kota Tinggi).

    InsyaAllah krismas sampai new year nie nak ambik cuti lama sikit, boleh balik JB. So kalau ade nak buat gathering blogger masa tue memang cantik sangat la kak..hehe

    ReplyDelete
  10. @JAMALUDDIN ABU BAKAR oooo... tak pasti lagi. selalu yang uruskan blogger topan. setakat ni baru 3 kali wat gathering..

    ReplyDelete
  11. hackers yg baik? uik.. ade hackers baik jugak ke? baru taw nie ^^ melawat kak mia

    ReplyDelete
  12. @Shiety Myra Chubbyra ;P ada la... nama pena dia di blog ialah hackers. nama betulnya orang panggil nas...

    ReplyDelete