Iklan Percuma Telah Ditukar Kepada 24 Jam = 1 Hari


Tempohari Mia ada buat entri Iklan Percuma Selama 10 Jam Di Mialiana.com. Pada masa itu, tempoh iklan percuma selama 10 jam. Sekarang ini, Mia telah tukarkan kepada 24 jam = 1 hari.

Jadi bila singgah sini, sudi-sudikanlah letak banner di ruangan Mia's Free Ads jika ada slot yang kosong. Kalau boleh, letaklah gambar kalau tiada banner. Tapi kalau dah tiada gambar pun, tidak mengapa. Mia faham.

Selain itu, Mia nak ucapkan terima kasih juga kepada semua yang pernah meletakkan banner masing-masing di ruangan iklan percuma sebelum ini. 

Janganlah malu, dan janganlah segan. Khas untuk semua pengunjung blog ini. Anda lah yang terbaik!

p/s: kepada yang lain-lain, jemputlah klik dan berkenalan dengan tuan punya banner ya....

Post a Comment

17 Comments

  1. wah macamane nak masuk iklan percuma tu kak...nak try jugak...heheh

    ENTRI TERBAIKK>>
    Kingdom Tower ketinggian 1600meter (1.6KM)

    ReplyDelete
  2. @ewanrani

    ewan, daftar dulu di http://abcdead.com. kemudian baru lah boleh letak coding iklan free dalam blog ewan...

    selamat mencuba..

    ReplyDelete
  3. ok thank kak...ewanrani akan try...terbaikk la kak mialiana nie...hehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih mia..atas usaha yg mia dah lakukan di blog kpah...

    ReplyDelete
  5. @kpah k-poh sama-sama, kak pah... :) terima kasih kerana percaya pada mia...

    ReplyDelete
  6. samala ngan saya kak.saya pun baru tukar ke 24 jam.hehe.pasni leh la sy nak tempek iklan kat sini :)

    ReplyDelete
  7. iklan free nih mcm mana kak ?? kalau org klik kite dapt duit ke ?? hee .

    ReplyDelete
  8. Kami Cool pon nk letak jugak..kena wt banner dulu.. :-)

    ReplyDelete
  9. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  10. @afzalsukasuki oo ok zal, akak dah masukkan dalam list akak....

    ReplyDelete
  11. @ABS :) ala saja untuk suka2.. memang la tak dapat duit, tapi kita dapat kawan... :)

    ReplyDelete
  12. @nikamir nik kena buat banner dulu la ya.. kalau tak de guna gambar je pun boleh...

    ReplyDelete
  13. @caliph shuriken terima kasij caliph... sudi-sudikanlah... amat dialu-alukan...

    ReplyDelete