image Banner Untuk Cik Kasut Dan Razif - Mia Liana

Thursday, 1 December 2011

# Banner Gift

Banner Untuk Cik Kasut Dan Razif

Bertuahnya 2 blogger ini. Mia telah design banner untuk mereka.... Harap sudilah kiranya tuan hamba berdua menerima banner ini seadanya....


Cik Kasut yang penuh dengan madah... "Tak perlu mencari teman secantik BALQIS, andai diri tak sehebat SULAIMAN. Mengapa mengharap teman setampan YUSOF, jika kasih tak setulus ZULAIKHA. Tak perlu mencari teman seteguh IBRAHIM, andai diri tak sekuat HAJAR dan mengapa didamba teman hidup sempurna".

Wahhh... touching betul bila baca. Konsep yang Mia gunakan ialah kasut yang sedang berjalan. Minta maaf lah ya.... lepas ni Cik Kasut jalan tak henti-henti, selipar sebelah warna pink sebelah warna biru. Jangan lupa bila jalan tu, singgah lah blog Mia ya...






Razif pula pemilik blog Gitu Gitu Aje Kongsi, sebuah blog yang berinformasi. Macam-macam berita dalam tu. Kenalah pandai godek-godek. Rakan blogger Mia dari Drbuku ini, seorang yang berjiwa kental dan mempunyai azam yang kuat. Blognya simple dan tersusun.

Eh! Apa pandang-pandang tu... terjah lah blog mereka ni....

p/s: sesi berkenalan...

12 comments:

  1. Ayat tersusun mia best la... apa pun terima kasih utk mia yg sudi melapangkan masa utk perkara ni

    ReplyDelete
  2. @razifredz sama2... razif.... best dapat kawan dengan razif..

    ReplyDelete
  3. @Aku Penghibur haah... sempena follower mia yang dah lebih 6000... :)

    ReplyDelete
  4. rajinnye la kak mia buatkan tu. huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. Macam mane nak request nie Mia??
    Saya nak jugak :)

    ReplyDelete
  6. @haney biasalah haney... sumbangan mia untuk follower yang bertuah...

    ReplyDelete
  7. @Mommy Razim nampaknya dah penuh kali ni, tinggal lagi 2 banner je. tunggulah lepas follower dah lebih 7000 pula. nanti mia akan pilih 10 blog. jangan lupa contact mia masa tu ya...

    ReplyDelete
  8. @myezatul aQma tunggu lepas follower lebih 7000, nanti mia akan buat segmen banner gift lagi..

    ReplyDelete