Carta Pengkomen Tegar Mei 2013

Saturday, June 1, 2013

Carta Pengkomen Tegar Mei 2013


Seperti biasa apabila menjelangnya hari pertama pada bulan yang baru, Mia akan umumkan Carta Pengkomen Tegar Mei 2013. Syukur, alhamdulillah, blog ini masih lagi menerima respon daripada para pengunjung. Terima kasih ya...

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Mei 2013
  1. Sally Yatiey (86)
  2. Nor Salmi (80)
  3. Hatimi Tahirruddin (79)
  4. Sukma Haron (76)
  5. hainom OKje (74)
  6. Eraz Fadli (71)
  7. Paly (61)
  8. Mrs Velentine (56)
  9. Mas Zull (55)
  10. Normi Nieza (55)
  11. baby comel (55)
  12. Cik Fie (42)
  13. Kisah Si Dairy (39)
  14. Aku Penghibur (39)
  15. Iha Zaliza (37)
  16. sa mic (34)
  17. Remy hazza (33)
  18. Rosmiza Ali (30)
  19. Mizz Aiza (30)
  20. Nurzakiah Hanum (30)
Kini, tibalah masanya untuk mengumumkan pengkomen tegar yang paling setia pada bulan Mei 2013. Jemputlah berkenalan mesra dengan mereka ya...


Carta Top 5 Pengkomen Tegar Mei 2013

Sally Yatiey dengan 86 komen
Nor Salmi dengan 80 komen


Hatimi Tahirruddin dengan 79 komen

Sukma Haron dengan 76 komen

Hainom OKje dengan 74 komen

Setinggi-tinggi ucapan tahniah buat semua yang tersenarai dalam carta kali ini. Kepada yang tidak berjaya, boleh usaha lagi pada bulan ini. Tiba-tiba ada idea nak berpantun ni...

Dunia blog amat berguna
Pengalaman dikongsi beserta maklumat
Komuniti meriah penyeri suasana
Ikatan terjalin mesra tersemat

Teruskan berblog secara sihat. Semoga berjaya!

ada "surprise" pada bulan Julai nanti... tunggu...

40 comments:

  1. Replies
    1. tahniah ya paly... thanks sudi support kak mia..

      Delete
  2. tahniah buat mereka....bilalah kita pulak nak jadi pengomen tegar hihihi asyik sibuk jer...

    ReplyDelete
  3. tahniah, kena rajin singgah sini lepas ni :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada 5 top komentar.. aiza no.19.. hihi..

    ReplyDelete
  5. Tahniah utk mereka..smoga terus sukses...

    ReplyDelete
  6. singgah sambil follow.. feel free to follow me back :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya nuranis.... salam kenal...

      Delete
  7. Assalamualaikum mia...tahniah2 buat mereka..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah...... biar tak tegar...tapi remy setia disini.......

    ReplyDelete
  9. wah tak sangka sy boleh dapat masuk Top5 kali ni...apa2 pun tahniah juga kepada semua yg tersenarai kat atas tu...terutama sekali juara carta Sally Yatiey

    ReplyDelete
  10. tahniah all..cik nor masuk senarai jgk..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017