Trafik Mialiana.com Pada Bulan Mei 2013

Tuesday, June 4, 2013

Trafik Mialiana.com Pada Bulan Mei 2013

Prestasi trafik blog ini pada bulan Mei 2013 meningkat kepada 20,197 orang pengunjung berbanding dengan bulan sebelumnya iaitu 17,489 orang pengunjung. Alhamdulillah, trafik blog ini konsisten setiap bulan dan masih menerima kunjungan harian melebihi 500 orang pengunjung. 


klik pada gambar untuk besarkan

Pecahan trafik mialiana.com pada bulan Mei 2013 adalah seperti berikut :

Search traffic - 11,021 visits
Referral traffic - 3,799 visits
Direct traffic - 1,684 visits
Campaigns - 3,693 visit

Purata trafik sehari ialah 652 orang pengunjung.

Terima kasih kepada semua yang mengunjungi blog ini sama ada silent reader, pengkomen tegar atau pun sesiapa sahaja mungkin bertandang ke blog ini melalui enjin carian. Terima kasih di atas sokongan yang telah diberikan di sepanjang bulan Mei 2013 yang lepas.

entri laporan trafik bulanan sebagai rekod blog ini...

66 comments:

  1. wah..bestnye..
    ni jadi motivasi nak lebih rajin berblog.. ;)

    ReplyDelete
  2. perggghhhh... tinggi la trafik akak... hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam Mia,
    Ramai sekali pengunjung blog ni, Tahniah!
    Ada satu permintaan, Boleh bagi tau, mcmne nak aktifkan google analytics ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... terima kasih ya bin muhammad.

      mia ada buat tutorialnya di sini
      http://www.mialiana.com/2013/02/tutorial-letak-google-analytics-id-di.html

      Delete
  4. WAH AKAK NAK BELAJAR KITA 200 JA VISITOR TP HARI HUHUHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu.. kena maintain update blog secara konsisten..

      Delete
  5. huhuhu terbaiklah akak mia...krole lebih skit jew hahaha <----ok statement ni gurauan smata2...kat blog krole paling tnggi pun 120 view harian...antaranya adalah kak mia yeah! bangga ni...org traffic besaq mai blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. touchingnya kak mia.. thanks ya krole sudi jenguk kak mia kat sini...

      Delete
  6. bestnye... blog ramai pembaca...

    ReplyDelete
  7. wah... blog akk mmg sntiasa mantap.. :) tahniah..

    ReplyDelete
  8. wahh...tahniah.memang berbaloi-baloi usaha kak mia selama ini. teruskan berblog!

    ReplyDelete
  9. ajar mcm mana nak maintain mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena rajin skit fendy... update blog secara konsisten dan entri diindeks dalam search engine.

      Delete
  10. tahniah kak mia :) tingginya trafik. macam mana la nk jadi macam kak mia ye.. huhu

    ReplyDelete
  11. mia,

    camne nak pecahkan traffik jadi cam tu? x reti la uhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik lily pun hebat juga.... rajin update blog. banyak entri bagus2... boleh pecah nanti....

      Delete
  12. wahh, bnyk kak mia. congrats. smogga smkin bertambah.

    ReplyDelete
  13. tahniah kak mia... happy for you..supaya meningkat dan terus meningkat...

    ReplyDelete
  14. Tahniah, Kak Mia. Muz x buat lg statistik utk bln 5. Btw, Kak Mia buat ni pakai google anylitics ker? Muz prnh try tp tak jadi la plk, nk try buat ikut tutor Kak Mia la kejap lagi. Hopefully jadi..Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya muz. boleh cuba link tutorial dalam balasan komen kak mia pada bin muhammad....

      Delete
  15. Wah bestnya... tahniah2... saya nak dapat 100 sehari pon susah... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu fauzli.... mula2 dulu mia pun macam tu juga...

      Delete
  16. Bilalah nak dapat cam Mia nih...akak nak dapat 100 lebih je sehari, dasar jugak ni dasar malas nak update blog...hehehee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti kak jun...kena usaha lebih keras lagi nampaknya...

      Delete
  17. Tahniah ya Mia!
    Berbaloi dengan usaha Mia selama ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... terima kasih ya kak salmi...

      Delete
  18. moga bertambah ramai lg yg berkunjung ke sini yer

    ReplyDelete
  19. tahniah kak Mia, banyak tu.. moga trafik semakin meningkat naik :)

    ReplyDelete
  20. tahniah MIA ---- mendadak naiknye... gud

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah meningkat daripada bulan april.... :)

    ReplyDelete
  22. tahniah sbb terus meningkat. bulan ni byk lagi kak mia :)

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. thanks ya kak sukma... rasa teruja sangat...

      Delete
  24. Tahniah Mia...okje salah sorang tu haha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017