Trafik Mialiana.com Pada Bulan April 2013

Sunday, June 2, 2013

Trafik Mialiana.com Pada Bulan April 2013


Blog ini masih menerima kunjungan setiap bulan. Cuma pada bulan April 2013 agak berkurangan sedikit jika dibandingkan dengan bulan-bulan sebelumnya. Seramai 17,489 pengunjung yang bertandang ke blog ini pada bulan April 2013.


klik pada gambar untuk besarkan

Pecahan trafik mialiana.com pada bulan April 2013 adalah seperti berikut :

Search traffic - 9,887 visits
Referral traffic - 3,310 visits
Direct traffic - 1,240 visits
Campaigns - 3,052 visit

Purata trafik sehari ialah 583 orang pengunjung.

Syukur alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang sudi menyokong blog ini. Mia akan teruskan berblog selagi blog ini menerima kunjungan daripada anda semua. (^_^)

agak terlambat mengeluarkan entri ini yang sepatutnya di publish pada bulan Mei lepas.

62 comments:

  1. :') wah, lyla pun nak check jugak lah..

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah atas kunjungan trafik yg xputus! :) btw jum support segment mya:))

    http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah... kalau boleh bagi dah bagi dah.... hehehhe..

      Delete
  4. tahniah!!amal pun makin hari makin jatuh traffik

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih amal... takpe, boleh usaha kuat lagi tu..

      Delete
  5. terbaekk kak mia... nak post jugak ler cam ni :)

    ReplyDelete
  6. hebat la kak mia.. teruskan memberi & sharing apa yg kak mia nak kongsikan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya baby.. kak mia cuma kongsikan apa yang kak mia tahu...

      Delete
  7. terbaik k.mia..klau dpt konsisten 500++ pv pn dah ckup puas hati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. ni je yang kak mia termampu.. akhil..

      Delete
  8. bulan april nye eyk. bulan mei? hehe. bni dah masuk bulan Jun

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. bulan lepas busy skit.. bulan mei punya akan menyusul nanti..

      Delete
  9. Tahniah akk mia, perh kongsi lew sket cara nak mantap trafik.
    rasanya ramai juga nak tahu nie.. Am lum cheak lagy nak tgk juga la.. mana taw leh versus blog akk mia.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih am... yang penting kena usaha dan rajin dalam berblog. paling utama, konsisten dalam update blog.

      Delete
  10. ooh bulan april punya ye...ingatkan tersalah masuk entri td..hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah Mia.
    Sudah pasti ramai yang berkunjung ke sini..

    ReplyDelete
  12. wah.. ramai pengunjung tue.. Alhamdulillahkan.. sebb ramai yg dtg jenguk.. tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah... terima kasih ya..

      Delete
  13. assalamualaikum mia...mmg terbaik ni...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya..

      Delete
  14. wah banyaknya kak mia :) tahniah. bila la blog ros nak rasa traffic tinggi macam ni ye....

    ReplyDelete
  15. congratz ^^

    *sy dh lama x monitor semua stat yg related dgn blog cmni, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya caliph... seronok sebenarnya kalau kita monitor setiap bulan... boleh tahu prestasi blog kita ni, caliph...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017