Sentuhan Make Up Mary Kay

Monday, December 16, 2013

Sentuhan Make Up Mary Kay

Ingat tak semalam Mia ada cerita kat SINI yang Mia join aktiviti main-main make up dengan produk Mary Kay. Ala... untuk suka-suka sambil mencuba produk ini. Ada 3 jenis warna koleksi mary kay "at play" yang hebat. Mia pilih yang warna biru supaya sesuai dengan tudung Mia yang biru itu.

Seronok juga main-main make up ini. Mia pergi bertiga dengan Aqhmar dan Nasuha. Beauty consultant kami ialah Maselma dan Maisarah. Belajar cara penjagaan muka (skin care) dan make up dengan cara yang betul.

Jom tengok gambar kami semalam...

dengan color masing-masing

pejamkan mata....

celikkan mata..

souvenir... terima kasih ya...

set make up Mary Kay

dengan sifu... Maselma dan Maisarah yang gorgeous

ala... seganlah. inilah rupa Mia sebelum make up.

Biasalah dah namanya wanita tentulah nak cantik. Kalau ada event atau majlis selepas ini bolehlah cuba make up sendiri. (^_^)

suka make up yang nampak simple dan ceria...  boleh tahan lama dan tidak bercapuk...

40 comments:

  1. So sweet.. cantik dah dia.. thanks coz join our makeup class mia..

    ReplyDelete
  2. wajah tanpa makeup adalah paling cantik bagi seorang wanita <3
    btw, jom join GA ni?
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

    ReplyDelete
  3. Mary Kay memang best, CN pernah try adik punya, nk beli baru, banyak lagi makeup Mac tak habis lagi, hehe

    ReplyDelete
  4. BBL ada sorang kawan perempuan suka guna mary kay. Nampak natural beuty

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh cantiknyaaa piwit piwit :D
    hihihihihihihi kak mia u're pretty just the way u are okkkkk <3

    ReplyDelete
  6. Sangat cantik....and i like the new you...:)

    ReplyDelete
  7. glad to hear u using Mary Kay too..:)

    ReplyDelete
  8. paling suka foundation dia kan kak..macam ada magic pulak..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. amboi! hehehe...aqhmar pun sama naik dgn kak mia...cantik! suka! :D

    ReplyDelete
  10. akak suka natural....tapi dah lama tak bermake-up bagai........hihi

    ReplyDelete
  11. wah...mmg berseri seri.....rietta pown suka tgk yang make up simple....tpi diri sendiri, mmg xsuka make up....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... sekali sekala je mia pekena make up ni.... hehehehe..

      Delete
  12. Wah!!!! Nmpk lebih kompiden n goges gituw!!! Pasni ley la m/up sendiri xperlu byr2 org dah...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.