Laptop Table With USB Cooling Fan Dari RMALL

Tuesday, March 4, 2014

Laptop Table With USB Cooling Fan Dari RMALL


Satu lagi barang yang Mia pilih di RMALL, http://www.rmall.my ialah Laptop Table With USB Cooling Fan. Ada Mia kisahkan di entri SINI. Paling teruja bila barang ini sampai. Apa tidaknya, memang ini yang benar-benar diperlukan sekarang ini. Senang diguna dan boleh dipelbagaikan mengikut keadaan dan keselesaan kita serta paling mudah disimpan.





Nampak kan... memang mudah sangat. Boleh muat dalam beg laptop. Nak pasang kaki pun cuma perlu keluarkan dan boleh diselaraskan mengikut ketinggian. Boleh tinggikan kedudukan laptop bagi keselesaan jari tangan untuk menaip. Pendek kata, memang suka sangatlah bila guna ini. Nampak begitu eksklusif .


Rasanya adalah menjadi satu kemestian buat mereka yang sering menggunakan laptop. Kalau sayang laptop, cubalah guna. Pasti akan berpuas hati. Jom beli kat RMALL.... boleh juga lihat barang-barang lain yang ada di situ... 

shopping online yang memudahkan...

Entri berkaitan :
Shopping Online Di RMALL
GripGo Universal Car Phone Mount Dari RMALL

30 comments:

  1. fuyoh!
    canggih ni ..boleh la usha2 kt rmal pasni :)

    ReplyDelete
  2. wah.. best..!!! nak jugakkkk.... hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia. lawa la! smart pulak tu ~~~

    ReplyDelete
  4. ni 1st time tgk ni.. memang trase nak amik satu nih. hehe

    ReplyDelete
  5. wah..canggihnya..siap ada cooling fan lagi tu...

    ReplyDelete
  6. wow.. barang ini pon dah sampai kak.. best2, ke pejabat pun boleh bawak kann.. :-)

    ReplyDelete
  7. whoaaa... nampak macam convenience jerr.. cantik pun cantik... :D

    ReplyDelete
  8. murah tak kak..? hahaha...macam nak beli satu jugak!

    ReplyDelete
  9. Baru tengah usha2 kat lelong.com tadi..

    ReplyDelete
  10. sangat lah ideal bagi bloggers ataupun mereka yang pelayar internet berjam-jam xD rasanya semua pengguna laptop kot :l

    ReplyDelete
  11. wah baguslah kak laptop table ni, tertarik pulak... tapi kita mungkin dah tak pakai laptop dah lepas ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  12. Wah bagus nie, fungsi cooling fan tu menyejukkan lappy yang banyak berjasa

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...wah bestnya senang kalau ada satu mcm ni...:)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Kak Mia...best pula bila nak pakai table tu..senang nak bawa kemana-mana...

    ReplyDelete
  15. wow.. so cool? not bad laa! boleh consider untuk beli. =D

    ReplyDelete
  16. Wow.. 1st time tgk.nih... Cm berkenan plak...

    ReplyDelete
  17. laptop jadi sejukk..dan senang la nak ngadap fesbuk..dr baring melentang je..ehhehe

    ReplyDelete
  18. dulu ada tapi rosak dah..memang berguna sangat²..skang ni kalau travel dah jarang bawak lappy. :)

    ReplyDelete
  19. wahhh wahh, nampak menarik dan cool sekali lah kak mia hehe

    ReplyDelete
  20. bestnya kak mia..okay, nanti nak usah rmall tu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.