Hampir 100k Published Comments

Monday, April 7, 2014

Hampir 100k Published Comments

Diam tak diam, bila dibelek.. dah nak hampir 100,000 published comments di blog ini. Ini termasuklah komen dari pengunjung dan juga komen balasan dari Mia.


klik pada gambar untuk besarkan

Setakat entri ini, baru ada 96,893 komen yang sudah diterbitkan atau dengan lain perkataan published comments. Sekejapnya masa berlalu. Mia agak kesibukan sedikit seminggu dua kebelakangan ini, dan belum sempat nak balas semua komen pengunjung. Cuma mampu balas seadanya.

Apa-apa pun, alhamdulillah, sepanjang masa ada hubungan interaksi dengan pengunjung di blog ini. Terima kasih ya.

sesi membelek blog....

52 comments:

  1. hui.. ramainya yg komen.. tahniah kak mia...

    ReplyDelete
  2. semakin meningkat nampaknya... tahniah MIA

    ReplyDelete
  3. kak mia memang terbaik...singgah kak mia jap

    ReplyDelete
  4. kadang tu mana mungkin mampu untuk blogger melakukan 'balas jejak' dalam suatu masa tertentu..harus ada masa-masa yg terluang dan mahu memberi ruang kepadanya.
    Syabas Mia..tak semua blogger Top boleh buat macam kamu ;) serius..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.. terharunya mia.. tq ya PCL... touching sangat ni..

      Delete
  5. assalamualaikum mia...wah banyaknya komen...

    ReplyDelete
  6. members pun 10k++ kot. glad can be part of the circle. Happy Monday :)

    ReplyDelete
  7. Wahh ramainye pengunjung Kak Mia. Alhamdulillah. Semoga meningkat lebih lagi In Sha ALlah :)

    ReplyDelete
  8. huaaaaaa :O banyak gila tu kak miaaa hihihi.
    Tahniah kak miaaa <3

    ReplyDelete
  9. Banyaknyaaaa Kak Mia. Tahniah. Moga terus gemilang blog Kak Mia. Hehe

    ReplyDelete
  10. mmg x dpt dikira dgn jari nie..
    tahniah kak mia.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak mia, alhamdullilah. bestnya, banyak gila tu. taniah ye kak mia ~~~

    ReplyDelete
  12. Great! dah sampai 100k... hahahaha... tak terbayang bila boleh sampai tahap tu... :D

    ReplyDelete
  13. tak lama dah tu kak..sikit lagi je 100k

    ReplyDelete
  14. ramainya. sy punya sikit ja. huhu. btw tahniah smakin meningkat .

    ReplyDelete
  15. kekadang memang tak sempat nak brbalas komen..insyallah akan lya balas juga bila brkesempatan

    ReplyDelete
  16. interaksi dgn blogger lain membuatkan pengunjung rase selesa dgn akak, pasti mereka akan kembali lagi kesini..seperti sy la juga...^_^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.