Dah Kemaruk Main Game Pou Yang Ni

Saturday, August 9, 2014

Dah Kemaruk Main Game Pou Yang Ni


Dah beberapa hari ini, sejak duit Pou dah nak habis. Mulalah Mia menjalankan misi mencari duit coin demi nak menyara kehidupan Pou yang semakin mudah sakit dan kuat makan.

Berkenan pula dengan game Pou yang Food Swap ni. Seronok je.



Syok sungguh main ni di kala nak menghiburkan hati... layans...

 kemaruk sudah.... hihihi...

19 comments:

  1. kathy tak pandai nak main game..adeh..selalu game over jer..

    ReplyDelete
  2. samaaaaaaa! haha
    bes kan? hehe
    MG rasa ni mainan die pling syok nk layan ...hehe
    bosan2 kan k.mia kan ? :)

    ReplyDelete
  3. sy dlu de game nih..pastu dh uninstall sbb bile dielapo bissng je..hahaha

    ReplyDelete
  4. alamat, pou dah ade update terbaru. dulu wawa pun ade jugak install pou ni. agak dalam level 60+ tapi unistall balik sebab dah lama tak main dengan dia. Dulu kemain lagi kumpul tahi pou tu sampai 3 bulan sebab comel! hahaha

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia...wah bestnya jadi seronok lama2...

    ReplyDelete
  6. rajin nye kak mia jaga..ida dh dh buang,xde masa nk jaga..hehehe

    ReplyDelete
  7. Diana kadang main kadang tak..sampai Pou jatuh sakit..hehe..

    ReplyDelete
  8. Wah. Tiey baru je level 33. Btw, main pou ni mmg syok kan sis mia :)

    My recent post : Cara Memastikan Otak Cerdas!

    ReplyDelete
  9. dah ter uninstall game pou nie..kena start dari awal la...sedih..

    ReplyDelete
  10. eh..eh..level 100 ade game ni ke..eda baru level 41..

    ReplyDelete
  11. pou lya dah makin kaya dah hheee..tpi level msh bwh 100

    ReplyDelete
  12. xlarat nk layan karenah pou ni... Hihi

    ReplyDelete
  13. seronok kekadang layan game camni sampai addicted..heee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.