Mohon Cadangkan Cenderahati Untuk Pengkomen Tegar Tahun 2014

Saturday, August 23, 2014

Mohon Cadangkan Cenderahati Untuk Pengkomen Tegar Tahun 2014



Selalunya kan.. setiap bulan Januari awal tahun, Mia akan umumkan Carta Pengkomen Tegar Tahunan. Untuk tahun ini punya, Mia belum ada idea lagi nak bagi cenderahati apa.. Walaupun lama lagi iaitu bulan Januari tahun depan, tetapi bajet dan cenderahati perlu dirancang dari sekarang.

Kalau sebelum ini, tahun-tahun yang sudah, pendrive 4GB dan pendrive 8GB.. takkan lah pendrive lagi. Mana tahu kot-kot ada yang boleh bagi idea. Mia amat alu-alukan. Terima kasih ya..

 InsyaAllah... ada rezekinya nanti...

25 comments:

  1. powerbank? set aksesori laptop ? mouse? haha..ntah! susah jgk kn? :)

    ReplyDelete
  2. Rasa-rasanya nak Powerbank atau Monopod..sebab dua-dua brg ni begitu femes tahun ni...hehe..

    ReplyDelete
  3. Hadiah2 yg sesuai utk blogger .. edit blig ke..beli domain ke ??? Atau wang tunai..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mia....terbaik la mia..apa2 pun yg mia nak bagi mama akan tetap sokong....;)

    ReplyDelete
  5. Cadangan sayaaaa ; powerbank ataupun headphone ^^

    ReplyDelete
  6. salam .. Kak Mia , azurah cadangkan powerbank dan monopod ..

    ReplyDelete
  7. Hehehe menarik juga kalai hadiah powerbank... hehehe

    ReplyDelete
  8. powerbank pun oke jugak walaupun saya dah ada. Lagi power kalau dapat external hardisk... kan

    ReplyDelete
  9. emm nak cadangkan mouse atau headphone yg ada stiker logo mialiana baru la eksklusif..hehe ^_^

    ReplyDelete
  10. Apa shja... Yg benilai dan boleh dikenang...serta x mudah rosak..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.