Pengumuman Surprise Untuk Pengkomen Tegar 2012 - Mia Liana

Sunday, January 20, 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Pengumuman Surprise Untuk Pengkomen Tegar 2012



Alhamdulillah, sempena hari kelahiran Mia ini. Mia ada Surprise untuk Pengkomen Tegar 2012. Memang saja Mia tidak mahu beritahu awal, sebab namanya pun Surprise kan... Entri ini adalah yang teristimewa buat mereka.

Mereka ialah Top 5 Pengkomen Tegar 2012 di Mialiana.com

Caliph - 332 komen

Shida - 286 komen

Mrs Velentine - 232 komen

Miz Ruha - 218 komen

Taliff - 166 komen


Sebagai menghargai jasa dan sumbangan mereka yang paling banyak memberikan komen di blog ini pada tahun 2012, Mia ada sedikit cenderahati untuk mereka.


Terimalah sebuah Pendrive Sony 4GB khas daripada Mia. Sila emelkan butiran nama, alamat penuh dan nombor handphone ke eli_liana78@yahoo.com

Mia akan poskan apabila semuanya telah berikan butiran masing-masing. Ribuan terima kasih diucapkan dan selamat maju jaya pada tahun 2013 ini.

keep in touch always....

65 comments:

  1. Adehh...sepatut kita yang bagi pendrive kepada birthday girl tapi sekarang kita pulak yang diberi hadiah...terharu...terharu...terima kasih Mia. Terima kasih bebanyak.

    ReplyDelete
  2. wah... terharunya... kak mia pula yang bagi hadiah...
    terima kasih bebanyak kak mia...
    nanti sy emel... ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah..smoga murah rezeki kak mia ..

    ReplyDelete
  4. Waaa...seronoknya..tahniah buat semua.

    ReplyDelete
  5. Wah, seronoknyer dpt hadiah. Tahniah kepada yg menang.

    ReplyDelete
  6. Wah, bestnya!
    Tahniah buat Caliph, Shida, Mrs Velentine, Ruha dan Taliff..

    ReplyDelete
  7. wah seronoknye , hehe . Taniah buat mereka , semoga maju jaya kak mia ;)

    ReplyDelete
  8. Wah.. Tahniah kpd mereka di atas.. Hai semua :-)

    ReplyDelete
  9. bestnya dpt hadiah , tapi Hazirah suka baca malas nak komen :3

    ReplyDelete
  10. wahhh..baiknya ati kak mia ni..selain blog akak yang byk info siap leh dpt adiah lagi..bestnya..

    ReplyDelete
  11. wah ini sudah bagus..tahun ni kalau nak wat camni bagi la ps3 pulak boleh padam satu wishlist hehehehe

    ReplyDelete
  12. emm..sdey...nama saya tak tercalon..:)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...tahniah2 buat mereka semua...;)

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada pihak2 berkenaan...(nada jeles...) :P

    ReplyDelete
  15. Tahniah!!!kepada semua pengomen tegar top 5.

    ReplyDelete
  16. oic, ni rupanya surprise aritu, hikk..
    arigatou besday girl ^^

    ReplyDelete
  17. dah beri detail..alhmdllah :)
    thanks to befday girl..dia plak bg kite hadiah..segan nih ^_^

    thanks kak mia :)
    <3 u :)

    ReplyDelete
  18. terima kasih kak...hehehe....Happy belated birthday kak mia..nnt MV hantar detail

    ReplyDelete
  19. waahh besnye ! hehe akak tau x, akak betul2 menggalakkan org lain spy komen lbh byk taw.. kot2 la taun dpn dpt hadiah ipad lak kan :P

    # tahniahh semua :)

    ReplyDelete
  20. Waa... nak terjah.. nak terjah xD Bestnya dapat pendrive.. nak ucap tahniah juga.. walaupun dah 2 tahun xD

    ReplyDelete