Perlu Luangkan Masa Untuk Blogwalking

Sunday, August 10, 2014

Perlu Luangkan Masa Untuk Blogwalking


Adui.. masa amat mencemburui Mia. Jiwa ini memberontak bila dah lama tak blogwalking banyak blog dalam satu masa. Susah hati ini. Memanglah banyak blog yang perlu dikunjungi. Terasa macam serba salah pula.

Tu la.. kalau ada rasa-rasa Mia dah lama tak blogwalking ke blog anda tu, bolehlah join segmen esok ya.. Dari situ baru senang Mia nak blogwalking. Ataupun kalau tinggalkan komen, letak sekali link blog senang Mia nak blogwalking secara mobile. Maklumlah sekarang Mia lebih kepada mobile. Nak buka notebook pun dah jarang.

Minta maaf sangat-sangat. Mia akan juga luangkan masa sedikit untuk blogwalking. Harap-harap dapat dilaksanakan juga.

sumber gambar : SINI

jangan kecil hati tau...

24 comments:

  1. yalah x apa..semua faham situasi sebenarnya..usah mendesak diri, biar ada waktu senang kandalikan blog. Of course satu rutin blogger yg baik ialah BW ke blog2 lainnya.pun itu hak masing2..senang nak drop komen so komenlah yang baik2..inshaAllah..

    ReplyDelete
  2. Tak apa Kak Mia..bila2 pn boleh bw..kadang masa tak mengizinkan kita kn Kak Mia..

    ReplyDelete
  3. blogwalking here. Have a great Sunday!

    ReplyDelete
  4. blogwalking sini.selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  5. Bw sini....lama x bertandang sbb bz lately

    ReplyDelete
  6. blogwalking saya rutin buat setiap hari..dan ia bergantung kepada masa..
    sebab saya perlukan masa juga untuk tulis entri blog

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  7. Jalan-jalan kat sini...salam hujung minggu semua..

    ReplyDelete
  8. Its ok kak mia. Biasa la tu kan x sempat bw. Huhu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...singgah sini juga...:)

    ReplyDelete
  10. lya pun minggu ni agak bz kurang bw sgt

    ReplyDelete
  11. Sy pn bw by phone je.. Terjah mana yng sempat..

    ReplyDelete
  12. fiza pun lama tak berblogwalking kat sini..baru ni ade msa singgah..komen pukal terusss

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.