image Ranking Alexa 10.9.2017 - Mia Liana

Sunday, September 10, 2017

# Blog Matters

Ranking Alexa 10.9.2017





Global Alexa Rank : 487,637

Rank in Malaysia : 4,904

Sumber : SINI

Rekod sebelum ini di SINI


** prestasi makin merosot sedikit demi sedikit di bulan ini... kurang konsisten.....

9 comments:

  1. Top tu... Ben pun 9k+... mantap... teruskan usaha ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih maintain... wala tergelincir skit demi skit... tq azlan...

      Delete
  2. Ok la tu kak mia. Kinah berpuluh ribu entah bila nak turun pun tak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan 9 ni lagi payah nak kecikkan angkanya... algorithm alexa makin strict...

      Delete
  3. kalau blog saya mesti takde dalam ranking .. hehee . makin jarang update blog.
    Setelah sekian lama tak singgah sini, hari nih baru ada kesempatan untuk jenjalan sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... terima kasih kim chaa... thanks singgah sini...

      Delete
  4. Tak susah rasanya nak jaga rank kat alexa nih .. Sebab rajin update senang je naik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan saja kena rajin update.... tapi kena maintain trafik yang konsisten tu yang susah skit...

      Delete
  5. Semoga kak Mia terus sukses dalam penulisan blog dan ada berita gembira untuk akak.. Tahniah diucapkan kerana akak terpilih dalam carta top commentor dalam jurnal saya dan akak merupakan salah sorang penerima hadiah.. Sila ke entri jurnal saya untuk selanjutnya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/09/top-commentor-ogos-september-2017.html

    ReplyDelete