image Follower Mialiana.com Yang Ke 7777 - Mia Liana

Saturday, 21 July 2012

# Blog Matters

Follower Mialiana.com Yang Ke 7777

Follower Mialiana.com Yang Ke 7777


Wahhhh... bestnya. Tup..tup bila Mia online tengok-tengok dah ada 7777 followers. Terus gembira. Cantik nombor ini.

Jom kita jejak siapakah gerangannya..... Jeng.. jeng.. jeng...


Hah! Namanya Alieza Dayasari. Ada dua blog rupanya. Mia pilih link blog Leeza...Macam sweet je kan nama ni..


Santai Leeza... santai-santai sahaja orangnya. Mia pun baru je kenal melalui blogwalking daripada shoutbox punya shoutbox... entah tak ingat shoutbox mana... Salam perkenalan ya Leeza...

p/s: selalunya kalau Mia blogwalking, Mia akan follow terus blog-blog yang Mia belum follow.. kiranya macam 2 in 1 lah ni... ^_^ peace...

28 comments:

  1. Replies
    1. Haah baby... Suka dengan nombor cantik macam ni...

      Delete
  2. wahhhh....da sampai 7777 da....tahniah ye....=)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaa.... serius tak perasan sy begitu lucky...
    perghhh... 7777.... waaaaa teruja nyer.. teruja di malam hari.
    actually ada 1 jew blog. yg hujung jarimu tu dh pupus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leeza... Memang betul2 bertuah dapat nombor ni... Tahniah ya...

      Delete
    2. Terima kasih ya taliff siap wish pada Leeza lagi.... <3

      Delete
  4. tahniah Mia.. semoga terus berjaya..sentiasa menyokong Mia...

    ReplyDelete
  5. 7777 fuhh..jauh angka tu lg heheee dgn shida ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe.. shida boleh lagi tu... slowly nanti sampailah ke angka ni.. :)

      Delete
  6. wah!! best nya kak mia..
    tahniah ye..

    ReplyDelete
  7. wahh, dh msuk angka tujuh rupanya.. x pasan laa wlaupun krap singgah sini, huh...

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemegang 7777 Mia. Untuk blogger santai leeza...semoga sukses dan berjaya dalam arena blogging :) Tahniah.

    ReplyDelete
  9. wahh leeza..kenal dia..selalu gk BW ke blog dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo eca kenal dengan leeza ya... hmmm mia baru je kenal dia...

      Delete
  10. wah 7777 dah.. laju x ingat follower mia :)

    ReplyDelete