Banner Untuk Background 23







Siap juga banner untuk Background 23. Memandangkan temanya serba putih dan simple. Jadi bannernya pun Mia buat bagi menepati tema background ini. Entahlah siap timbul idea nak buat animasi gerakan rama-rama lagi. Design banner yang Mia buat menggunakan Adobe Photoshop.

Agak lambat sedikit nak buat banner ini sebab belum datang idea nak buat macam mana. Bila dah dapat idea, sekejap pula siapnya. Sekarang ini agak sibuk buat design untuk segmen banner gift, sendiri punya hampir terlupa. Cepat-cepat siapkan untuk sendiri punya, baru lega untuk buat orang lain punya.

Harap anda juga suka dengan banner baru ini. Selepas ini, bila background berubah lagi, banner pun akan berubah juga. 

p/s: terasa seperti putih itu suci...

Post a Comment

32 Comments

  1. wah............
    leh buatkan Tirana punya tak..?
    please sis..?
    nak manja sikit nie dengan sis..
    ala boleh lah sis...
    ok....
    sayang sis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk tirana kena tunggu bila blog ini dah melebihi 8000 follower ya... :)

      Delete
    2. ok sis
      Tirana sabar menanti..
      Thanks^^

      Delete
    3. ok... ada juga beberapa yang menanti... :) thanks ya sudi menanti..

      Delete
    4. agak-agak...Tirana no.berape erk..?

      Delete
    5. uikkk.. tak pasti. kena lah join segmen tu, bila kak mia buka nanti..

      Delete
    6. tak nak join segman nie nak join segman lain leh..?
      masih lagi menanti hingga ke hari ini........sabar sabarin....

      Delete
    7. uikkk heheheh... terpulang pada tirana..

      Delete
  2. Wow....Mia...pandainyer buat banner...boleh tak Ajar Taliff :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk taliff... insyaAllah mia akan cuba ya... :) mia pakai adobe photoshop cs3..

      Delete
  3. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

    you r tagged,,, :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. terima kasih solehah....kak mia pun suka tengok banner ni.. ;)

      Delete
  5. cantik!!nampak sangat kemas blog k.mia.putih berseri.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tu lah kan, shida... statement putih itu suci yang tak tahan tu.... heheheh

      Delete
  7. Salam..
    Cantik banner ni.. Boleh buatkan Nur punya tak? hehe

    Nak ucap tahniah sebab akak merupakan pemenang MY BIRTHDAY GIVEAWAY 2012.

    Ini link entrinya :
    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/07/keputusan-my-birthday-giveaway-2012.html

    Nur harap akak dapat emel detail akak untuk tujuan penghantaran hadiah. K take care, wassalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kalau nur berminat, kena tunggu segmen seterusnya bila blog ini dah melebihi 8000 followers.

      terima kasih sangat2 ya nur. tak sangka pula kak mia boleh menang GA nur tu. terharu betul..

      Delete
  8. arigatou, kak mia.. sy dh pasang banner aritu, menjadi elok ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... comelnya kak mia tengok bila dah letak kat side bar tu... so sweet..

      Delete
  9. mcm2 ada kt situ, ntah bila laa sy dpt edit kemas2 side bar tu, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... nanti bila ada masa, dok diam2 edit balik kasi kemas... heheh ;)

      Delete