image STIFORP (PROFITS) - Peluang Buat Duit Masa Kini. Mari Kita Sama-sama Ambil TAHU! - Mia Liana

Sunday, 8 July 2012

# Advertorial

STIFORP (PROFITS) - Peluang Buat Duit Masa Kini. Mari Kita Sama-sama Ambil TAHU!


STIFORP > PROFITS

Tujuan:
1) Anda boleh buat duit melalui STIFORP, dan
2) Menggunakan tools / services untuk bisnes anda sedia ada.

STIFORP adalah program Tools Perniagaan Internet yg diasaskan oleh Jutawan Internet Nauder Khazan dari USA. Beliau memang terkenal di dunia network marketing dan affiliate sbg Heavy hitters yg sudah memiliki banyak pengalaman networking.  Pengalaman beliau selama lebih 20 tahun di bidang networking telah menimbulkan idea STIFORP ni.

Ianya adalah produk-produk yg diperlukan oleh semua ahli perniagaan spt online business, Franchiser, Affiliates, MLM, Network Marketing, jual kek, jual tudung, jual buku, insurans, unit trust, jual air minuman, jual supplemen kesihatan atau apa saja bisnes yang anda buat sekarang.

Antara produk-produk kami ialah:
1) Flash Movie
2) Landing Page
3) Talking Actors
4) Autoresponder
5) Traffic Rotator
6) Contact Management System
7) WEBINAR (can accommodate 500 people)
8) Top training

Daftar di sini untuk free tour: http://mytools.stiforpmovie.com/index

Peluang "kemudahan" yang power membuatkan ramai jatuh cinta untuk berbisnes cara STIFORP:


1) Mudah Untuk Join
Untuk sertai stiforp kita perlu ada kad debit atau kad kredit. Kalau takde pun, ada tak kad Maybank gambar ceri yg ada logo visa tu? ianya pun boleh pakai. Kalau takde pun, boleh pg mana-mana easyRHB (slalu ada kat tesco) dan apply je kad debit. Dalam 15 minit siap. ATAU, boleh je bayar cash kepada kami...

2) Cara Terima Bonus
Nak terima bonus pun senang. ada 4 cara. Iaitu dengan CEK, ALERT PAY, KAD DEBIT PAYONEER dan TUKARAN TUNAI. Kami lebih suka dengan cara kad payoneer dimana, kad debit mastercad akan di pos ke rumah anda dlm masa 3 minggu, dan bila dh dpt, boleh cucuk mana2 ATM, dan keluarkan tunai. Mereka yg black list pun boleh terima tunai.

3) Kelayakan Bonus Mudah
Mula-mula join jer dh layak USD4 sbb limpahan network Powerline 1 kaki. Dan, bila dpt limpahan 2 kaki pula, anda layak USD0.25 setiap orang, setiap bulan! bayangkan jika beratus & beribu limpahan selepas 6 bulan anda sertai? pasif income tuu... walau pun anda tidak MENAJA!! (pasti akan berlaku cepat atau lambat). Dan Anda boleh menerima sehingga USD8191.50 (RM24,574.50) sebulan walaupun TAK PANDAI MENAJA...Kalau menaja lagilah banyak.

Jom kita sama-sama AMBIL TAHU!
Isi butiran anda di sini:  http://mytools.stiforpmovie.com/index

4) Modal Terlalu Rendah
Jika nak dibandingkan dengan bisnes lain, inilah bisnes yg agak rendah dan takde pun nak keluarkan beribu2 ringgit. Dan maintain bulanan juga takde la sampai beratus!

Pakej 1 : Upgred RM160 (USD49) dan bulanan RM32 (USD9)
Pakej 2 : Upgred RM480 (USD150), bulanan TAK PAYAH! - terus layak 3 star rank.

5) Masa Yang Sesuai
Bisnes yg BARU di Malaysia, dan paling best anda adalah yang terawal. Apa yg lagi best, lebih 90 negera boleh sertai.

6) Tak Perlu Tinggalkan Business Sedia Ada Anda
Jika anda sudah ada bisnes, MLM ke, insuran ke, jual emas ke, tudung ke, kuih ke, air ke, produk kesihatan ke.. apa sajalah, dan anda nk dapat customer online, sistem STIFORP lah jawapannya! Pakai sistem stiforp, masalah IT anda selesai. Semua tools perniagaan online diberikan & sentiasa ditambah.

Takde bisnes? takpe, boleh fokus 100% dalam biz ni.
So, jangan buang masa anda untuk tonton dan lihat saja lama-lama. Ianya bakal jadi fenomena di Malaysia kelak.

JIKA BELUM DAFTAR, SILA DAFTAR FREE DI 

JOM SAMA-SAMA KITA AMBIL TAHU! 

31 comments:

  1. affiliate punya program yekk
    mahal juga yuran dia kan?

    ReplyDelete
  2. Masih membaca..nanti taliff datang lagi baca...tak boleh nak faham pagi-pagi ni. :)

    ReplyDelete
  3. Tuan Sop Nama Saya : murah tuan bbanding apa produk-produk yang ditawarkan.

    Daftar di sini untuk free tour dan dpt lebih lagi maklumat: http://mytools.stiforpmovie.com/index

    ReplyDelete
  4. thanks sebab share..leh la ambil tahu.

    p/s : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/islamic-cinta-sejati.html

    ReplyDelete
  5. Memang menarik ni.. Thanks share,boleh join hehehe

    ReplyDelete
  6. mcm mana dgn sistem perniagaan ni...halal tak dlm islam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. en Farhan...bisnes ini ada produk...Antara produk-produk kami ialah:
      1) Flash Movie
      2) Landing Page
      3) Talking Actors
      4) Autoresponder
      5) Traffic Rotator
      6) Contact Management System
      7) WEBINAR (can accommodate 500 people)
      8) Top training

      Bole letak nama di sini utk dptkan info lebih lanjut lagi.. : http://mytools.stiforpmovie.com/index

      Terima kasih yeee... :)

      Delete
  7. menarik, teruja nak tau dgn lbh lnjut ni..
    kalau tak bertindak skg agak2 bila lg la tu ye

    ReplyDelete
  8. nampak menarik dear..tapi tak faham sangat..huhuhu.

    ReplyDelete
  9. salam......
    Singgah pagi.....
    Salam kenal dari tirana..
    maaf kehadiran tanpa diundang....
    selaku blogger baru di alam maya ini..
    ronda pagi mencari informasi

    salam kenal sekali lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kunjungannya.. salam kenal ya tirana..

      Delete
  10. nak pikir2 dahulu lepas tu baru joint,makasih telah share xD

    ReplyDelete
  11. saya baru cuba ini..boleh beri tunjuk ajar..

    salam perkenalan..follow sini...

    ReplyDelete
  12. info lengkap tentang stiforp versi melayu ada di sini http://fezadgreatnetwork.com

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan...

    Nmpk mcm best jer... tapi still tak braper nak paham...

    ReplyDelete
  14. salam...sy mie..
    macam menarik jer...camana nk mulakan nyer...boleh bg tau cara melalui email sy tak..
    geliga_bona@rocketmail.com

    ReplyDelete