Mia Menang My Birthday Giveaway 2012


Siapa sangka Mia join segmen Nur untuk menyokong dia. Tup.. tup... Mia menang My Birthday Giveaway 2012. Keputusannya telah diumumkan oleh Nur dalam entri INI. Suka betul. Bangun pagi-pagi je, tengok blog dan shoutbox, terus tersenyum lebar.


Mia main teka je harga dalam bakul tu, Rm 40.00. Bila dibandingkan dengan yang lain, jawapan Mia adalah yang paling hampir.


Jawapannya...



Hadiah yang Mia menangi...


Wahhhh.... sukanya Mia tak terkata. Terima kasih banyak-banyak ya Nur. Terharu sangat-sangat. Keep in touch always...

p/s: suka tengok gambar ni Nur... cantikkkk...

Post a Comment

36 Comments

  1. Sama2 kak... Memang penyertaan last minute membawa tuah..

    Tahniah Kak Mia.. Terima kasih kerana sudi support dan join GA ni.. Nanti Nur hantar hadiahnya dengan kadar segera ye.. :)

    Keep in touch juga.. :) Take care..bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... memang tak tahu nak cakap apa nur... terima kasih banyak2 ya..

      Delete
    2. Sama2 kak.. Nur dah balas emel. Nur nak beri hadiah tu by hand sebab dekat sangat. Insya-Allah Nur akan hubungi akak esok.. :)

      Delete
    3. ok... jumpa kita petang ni... :) apa2 smsm dulu. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. uikkk heheheh... terkejut kak mia. terima kasih ya sally..

      Delete
  3. congratz miaaaaa ^_^
    rezeki nak puasa ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu alhamdulillah... berkat bulan syaaban ni.. terima kasih ya niena..

      Delete
  4. tahniah..tak sia2 kak mia bagi support kat semua segmen.hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    tahniah kak.. rajin2 join contest lagi pasni hehe :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak mia :)

    mana tau de rezeki pulak mng GA shida kan hehee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya shida... kak mia join GA shida. support shia. mana tahu esok lusa kak mia buat segmen ke.. shida join ya nanti... :)

      Delete