image Banner Untuk Eqa dan Akma - Mia Liana

Tuesday, 17 July 2012

# Banner Gift

Banner Untuk Eqa dan Akma

Hmmm... tiba pula giliran blogger seterusnya yang mendapat banner gift daripada Mia. Dua orang gadis comel dan cute bernama Eqa dan Akma. Mia baru sahaja berkenalan dengan mereka. Kebetulan mereka join untuk dapatkan banner gift ni, apa salahnya Mia bertambah rapat dengan mereka. Kedua-duanya suka warna lembut.

Eqa
Seorang gadis jati johor berumor 15 tahun yang sentiasa bercita-cita besar dan berusaha gigih untuk mendapatkannya. Mudah berurusan dengannya dan simple sahaja orangnya.







Akma
Berusia 18 tahun dan sedang mengikuti pengajian Diploma in Human Capital Management di Kuala Lumpur. Seorang yang tidak cerewet dan mudah berbicara dengannya.






p/s: dijemput untuk berkenalan dengan mereka ini...

18 comments:

  1. wah, banner yg comel2 ;) nti baby nk kenal dgn mereka juga,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Baby.. Jom kenal dengan mereka..

      Delete
  2. Bestnyee..nk jugak. Hehehe..slm kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga.. Kalau nak, kena tunggu segmen dibuka semula..

      Delete
  3. bestnyer kalau kte dapat banner jugak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya begitulah.. Ni pun masih design banner beberapa blogger seterusnya...

      Delete
  4. Replies
    1. Haah... Ida lah pencetus idea Mia untuk buat segmen ini. Ida lah penerima banner yang pertama. Terima kasih pada Ida yang banyak bagi sokongan pada Mia..

      Delete
  5. Replies
    1. sama2 eqa... terima kasih ya support segmen kak mia ni.. :)

      Delete
  6. heee akak ,, cantik !!
    suka-2 :DD
    mekasih :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 akma.... ;) terima kasih sudi support segmen mia ni..

      Delete